ឈ្មោះ តម្រូវការប្រតិវេទន៍គយសម្រាប់ការនាំចេញ
ការពិពណ៌នា រាល់ទំនិញនាំចេញទាំងអស់គឺតម្រូវឲ្យធ្វើប្រតិវេទន៍គយដោយស្របតាមនិតិវិធីប្រតិវេទន៍ដែលកំណត់ដោយប្រកាសនេះ
មតិយោបល់ ដើម្បីគ្រប់គ្រងរាល់ទំនិញនាំចេញពីប្រទេសកម្ពុជា
Validity From 26/12/2007
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code P9
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ
Created Date 2023-03-08 06:17:24
Updated Date 2023-03-08 06:17:24
Status publish
Measure Type Export Measures
Legal/Regulation ប្រកាស​ស្តី​ពី​បញ្ញត្តិ និង​នីតិវិធី​ប្រតិវេទន៍គយ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

នីតិវិធី


Procedure Name ការពិពណ៌នា Category View Procedure Detail with Relevant Forms
Submission of Customs Declaration Submission of Customs Declaration View

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10233 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល កក
10234 ​​​- ​​​- សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ
10235 ​​​- ​​​- ​​​- ថ្លើម
10236 ​​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត៖ ​​​- ​​​- ​​​- ​​​- សាច់​ដែល​ត្រូវ​បាន​ដកយក​ឆ្អឹង​ចេញ ឬ​ ជា​បំណែក
10237 ​​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត៖ ​​​- ​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត
10238 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ
10239 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល កក
10240 ​​​- ​​​- ថ្លើម​សំបូរខ្លាញ់ ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ
10241 ​​​- ​​​- ផ្សេង​ទៀត ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ
10242 ​​​- ​​​- ផ្សេង​ទៀត កក
Next Entries
Old Entries