| ឈ្មោះ | តម្រូវការអធិការកិច្ចដោយផ្អែកលើវិធីសាស្រ្តគ្រប់គ្រងហានិភ័យសម្រាប់ទំនិញនាំចូល |
| ការពិពណ៌នា | រាល់ការសម្រេចក្នុងការចុះធ្វើអធិការកិច្ចនៃទំនិញនាំចូល ត្រូវបានផ្អែកទៅលើហានិភ័យដែលត្រូវបានកំណត់ និងត្រូវធ្វើឡើងដោយអធិការកិច្ចតែមួយ ។ CED ត្រូវរៀបចំរបាយការណ៍នៃអធិការកិច្ចនេះ |
| មតិយោបល់ | ដើម្បីធានាថាហានិភ័យជាក់លាក់មួយ ត្រូវផ្អែកទៅលើតុល្យភាពរវាងអន្តរាគមន៍តាមផ្លូវច្បាប់ និងការសម្រួលពាណិជ្ជកម្ម ដែលត្រូវបានសម្រេចដោយក្រសួង និងភ្នាក់ងារនានា ដែលចូលរួមនៅក្នុងការគ្រប់គ្រងនៃប្រតិបត្តិការនាំចេញ និងនាំចូល |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 03/01/2006 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | មាត្រា 9, 15 |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | C9 |
| ទីភ្នាក់ងារ | អន្តរទីភ្នាក់ងារ |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:11 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:11 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | អធិការកិច្ច |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | អនុក្រឹត្យលេខ២១ស្តីពីកិច្ចសម្រួលពាណិជ្ចកម្មតាមរយៈការគ្រប់គ្រងហានិភ័យ |
| លេខកូដ UN | 0800-Other formalities, n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 10233 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
| 10234 | - - សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
| 10235 | - - - ថ្លើម |
| 10236 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - សាច់ដែលត្រូវបានដកយកឆ្អឹងចេញ ឬ ជាបំណែក |
| 10237 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - ផ្សេងទៀត |
| 10238 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ |
| 10239 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
| 10240 | - - ថ្លើមសំបូរខ្លាញ់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
| 10241 | - - ផ្សេងទៀត ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
| 10242 | - - ផ្សេងទៀត កក |