ឈ្មោះ តម្រូវការវេចខ្ចប់ និងស្លាកសញ្ញាសម្រាប់ផលិតផលបសុឱសថ និងផលិតផលចំណីសត្វ វត្ថុធាតុដើម ឬសារធាតុបន្ថែម
ការពិពណ៌នា សំបកវេចខ្ចប់នៃផលិតផលបសុឱសថដែលធ្វើពាណិជ្ជកម្ម ត្រូវផលិតពីវត្ថុធាតុដែលធានាមិនប្រែប្រួលលក្ខណៈរូប គីមី និងជីវៈនៃផលិតផលបសុឱសថ។ ស្លាកសញ្ញាព័ត៌មាននៃផលិតផលបសុឱសថ ត្រូវតែមានជាភាសាខ្មែរ អាចអានបាន ងាយយល់ និងមិនងាយរលុប និងត្រូវបោះពុម្ពផ្ទាល់លើសំបកវេចខ្ចប់ ឬត្រូវប្រើបរិយាយបណ្ណព័ត៌មានបន្ថែមតាមការចាំបាច់។ ព័ត៌មានអប្បបរមា និងគំរូស្លាកសញ្ញាព័ត៌មានសម្រាប់បសុឱសថ ត្រូវបានកំណត់ក្នុងនីតិវិធី និងការតម្រូវបមាណីយម្រាប់ការចុះបញ្ជីបសុឱសថ។ សំបកវេចខ្ចប់នៃផលិតផលចំណីសត្វ វត្ថុធាតុដើម ឬសារធាតុបន្ថែមដែលធ្វើពាណិជ្ជកម្ម ត្រូវផលិតពីវត្ថុធាតុដែលជាប់មាំល្អ ធន់នឹងធាតុអាកាស មិនបណ្តាលឲ្យប្រែប្រួលលក្ខណៈរូប និងគីមីនៃផលិតផលនិងផ្តល់ភាពងាយស្រួលដល់ការធ្វើពាណិជ្ជកម្ម និងការប្រើប្រាស់ ។ ស្លាកសញ្ញាព័ត៌មាននៃផលិតផលចំណីសត្វ វត្ថុធាតុដើម ឬសារធាតុបន្ថែម ត្រូវតែមានជាភាសាខ្មែរអាចអានបាន ងាយយល់ និងមិនងាយរលុប ដោយត្រូវបោះពុម្ពផ្ទាល់លើសំបកវេចខ្ចប ឬត្រូវប្រើបរិយាយបណ្ណព័ត៌មានបន្ថែមតាមការចាំបាច់ ។ ព័ត៌មានអប្បបរមា និងគំរូស្លាកសញ្ញាព័ត៌មានសម្រាប់ចំណីសត្វ វត្ថុធាតុដើម ឬសារធាតុបន្ថែមត្រូវបានកំណត់ក្នុង ងនីតិវិធី និងការតម្រូវបមាណីយសម្រាប់ការចុះបញ្ជី ។
មតិយោបល់ ដើម្បីការពារសុខភាពសាធារណៈ និងធានាគុណភាពផលិតផលនាំចូល និងនាំចេញ។
Validity From 28/01/2016
Validity To 31/12/9999
Reference មាត្រា 36, 46
Technical Code A31, A33, P69
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:18:24
Updated Date 2023-03-08 06:18:24
Status publish
Measure Type SPS Measures
Legal/Regulation ច្បាប់ស្តីពីសុខភាពសត្វ និងផលិតកម្មសត្វ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10233 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល កក
10234 ​​​- ​​​- សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ
10235 ​​​- ​​​- ​​​- ថ្លើម
10236 ​​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត៖ ​​​- ​​​- ​​​- ​​​- សាច់​ដែល​ត្រូវ​បាន​ដកយក​ឆ្អឹង​ចេញ ឬ​ ជា​បំណែក
10237 ​​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត៖ ​​​- ​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត
10238 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ
10239 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល កក
10240 ​​​- ​​​- ថ្លើម​សំបូរខ្លាញ់ ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ
10241 ​​​- ​​​- ផ្សេង​ទៀត ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ
10242 ​​​- ​​​- ផ្សេង​ទៀត កក
Next Entries
Old Entries