ឈ្មោះ | តម្រូវការក្នុងការត្រួតពិនិត្យនៅឯព្រំដែននូវទំនិញដែលបាននាំចូលមកកាន់ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា |
ការពិពណ៌នា | ទំនិញដែលត្រូវបាននាំចូលមកកាន់ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជាត្រូវត្រួតពិនិត្យដោយសំណាក់អាជ្ញាធរមានសមត្ថកិច្ចនៅឯច្រកព្រំដែន |
មតិយោបល់ | ដើម្បីរក្សាសុវត្ថិភាព ស្ថេរភាព សណ្តាប់ធ្នាប់សង្គម និងដើម្បីរក្សាប្រាក់ចំណូលរបស់រដ្ឋ |
Validity From | 07/09/2001 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | A84 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
Created Date | 2023-03-08 06:17:11 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:11 |
Status | publish |
Measure Type | អធិការកិច្ច |
Legal/Regulation | Sub-Decree No. 064 Border Checkpoints |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10233 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
10234 | - - សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10235 | - - - ថ្លើម |
10236 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - សាច់ដែលត្រូវបានដកយកឆ្អឹងចេញ ឬ ជាបំណែក |
10237 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - ផ្សេងទៀត |
10238 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ |
10239 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
10240 | - - ថ្លើមសំបូរខ្លាញ់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10241 | - - ផ្សេងទៀត ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10242 | - - ផ្សេងទៀត កក |