ឈ្មោះ | តម្រូវការគោរពតាមនីតិវិធី ដើម្បីទទួលបានប័ណ្ណនៃប្រភពដើម |
ការពិពណ៌នា | អ្នកនាំចេញនូវទំនិញ ត្រូវតែគោរពទៅតាមនីតិវិធីថ្មីៗនៃការចេញនូវប័ណ្ណសម្គាល់ប្រភព និងត្រូវតែគោរពតាមនីតិវិធីនៃប្រទេសដែលនាំទំនិញចូល |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ផ្តល់ឲ្យអ្នកនាំទំនិញចេញនូវផលប្រយោជន៍ជាអាទិភាពចំពោះតម្លៃពន្ធ |
Validity From | 29/11/2013 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | O |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:07 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:07 |
Status | publish |
Measure Type | Rule of Origin |
Legal/Regulation | ប្រកាសអន្តរក្រសួងស្តីពីការកែសម្រួលនីតិវិធីក្នុងការបំពេញបែបបទនាំចេញទំនិញទៅក្រៅប្រទេស |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
Procedure Name | ការពិពណ៌នា | Category | View Procedure Detail with Relevant Forms |
---|---|---|---|
Application for Certificate of Origin | Procedure for application of all forms of Certificate of Origin | View |
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10233 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
10234 | - - សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10235 | - - - ថ្លើម |
10236 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - សាច់ដែលត្រូវបានដកយកឆ្អឹងចេញ ឬ ជាបំណែក |
10237 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - ផ្សេងទៀត |
10238 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ |
10239 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
10240 | - - ថ្លើមសំបូរខ្លាញ់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10241 | - - ផ្សេងទៀត ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10242 | - - ផ្សេងទៀត កក |