ឈ្មោះ តម្រូវការក្នុងការផ្តល់នូវវិញ្ញាបនបត្រអនាម័យពេលនាំចូលឬឆ្លងកាត់សត្វនិងផលិតផលសម្រាប់សត្វ
ការពិពណ៌នា សត្វនិងផលិតផលសត្វដែលនាំចូលមកក្នុងប្រទេសកម្ពុជាតាមរយៈការដឹកឆ្លងកាត់ ត្រូវតែផ្ដល់ពីប្រទេសនាំចេញនូវវិញ្ញាបនបត្រអនាម័យដើម្បីការពារការរីករាលដាលនៃជំងឺឆ្លង
មតិយោបល់ ដើម្បីការពារជីវិត ឬសុខភាពមនុស្ស សត្វតាមរយៈនិយតករ និងការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និងផលិតផលសត្វ ដែលចរាចរចូល ឬចេញពីប្រទេសកម្ពុជា ដោយអនុលោមតាមវិធានបសុពេទ្យនៅលើការនាំចេញ នាំចូល ការឆ្លងកាត់ និងការដឹកជញ្ជូន
Validity From 13/03/2003
Validity To 31/12/9999
Reference មាត្រា ១៩,២៥
Technical Code A83
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:16:57
Updated Date 2023-03-08 06:16:57
Status publish
Measure Type តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ
Legal/Regulation អនុក្រឹត្យលេខ១៦ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វនិងផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ
Un Code 0340-Certification requirement
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10233 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល កក
10234 ​​​- ​​​- សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ
10235 ​​​- ​​​- ​​​- ថ្លើម
10236 ​​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត៖ ​​​- ​​​- ​​​- ​​​- សាច់​ដែល​ត្រូវ​បាន​ដកយក​ឆ្អឹង​ចេញ ឬ​ ជា​បំណែក
10237 ​​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត៖ ​​​- ​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត
10238 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ
10239 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល កក
10240 ​​​- ​​​- ថ្លើម​សំបូរខ្លាញ់ ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ
10241 ​​​- ​​​- ផ្សេង​ទៀត ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ
10242 ​​​- ​​​- ផ្សេង​ទៀត កក
Next Entries
Old Entries