ឈ្មោះ តម្លៃសេវាសម្រាប់ការផ្តល់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើម
ការពិពណ៌នា តម្លៃសេវាសម្រាប់ការផ្តល់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើមសម្រាប់ផលិតផលផ្សេងៗ
មតិយោបល់ ការប្រមូលថ្លៃចំណាយសម្រាប់ការចេញវិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើម
មានសុពលភាពចាប់ពី 28/12/2012
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង ឧបសម្ព័ន្ធ II.1
លេខកូដបច្ចេកទេស O
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:17:11
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:17:11
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ Rule of Origin
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ ប្រកាសលេខ៩៨៥ស្តីពីការផ្តល់សេវាសាធារណៈរបស់ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម
លេខកូដ UN 2150-RULES OF ORIGIN*
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

នីតិវិធី


ឈ្មោះនីតិវិធី ការពិពណ៌នា ប្រភេទ ចូលមើលនីតិវិធីជាមួយនឹងឯកសារលម្អិតពាក់ព័ន្ធ
ពាក្យសុំសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្រនៃប្រភពដើម នីតិវិធីសម្រាប់សុំគ្រប់សំណុំបែបបទនៃ វិញ្ញាបនបត្រ នៃប្រភពដើម មើល

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
11183 - - ប្រេងមិនចំរាញ់
11184 ​- - - ផ្នែក​នៃ​ប្រេងរបស់​ផ្លែ​​ដូងខ្ទិះ មិន​ទាន់​ចម្រាញ់​
11185 - - - ផ្សេងទៀត
11186 - - -ប្រេង​ផ្លែ​ត្នោត
11187 - - - ផ្សេងទៀត
11188 - - -ភាគ​នៃ​ប្រេង​ត្នោត ឬប្រេងបាបាស៊ុ ដែល​​នៅ​មិន​ទាន់​​បន្សុទ្ធ : ​- - - - ផ្នែក​រឹង​នៃ​ប្រេងបាន​ពី​សាច់​ក្នុង​លលាដ៏​​ដូង​ប្រេង​ មិន​ទាន់​ចម្រាញ់​
11189 - - -ភាគ​នៃ​ប្រេង​ត្នោត ឬប្រេងបាបាស៊ុ ដែល​​នៅ​មិន​ទាន់​​បន្សុទ្ធ : - - - -​កំណកប្រេង បានពីបាបាស៊ុមិន​ទាន់​បន្សុទ្ធ​
11190 - - -ភាគ​នៃ​ប្រេង​ត្នោត ឬប្រេងបាបាស៊ុ ដែល​​នៅ​មិន​ទាន់​​បន្សុទ្ធ : - - - -ផ្សេងទៀត​ បានពី​ប្រេងត្នោត​ដែលនៅ​មិន​ទាន់​បន្សុទ្ធ(ប្រេង​ត្នោត​អូលីន​)​
11191 - - -ភាគ​នៃ​ប្រេង​ត្នោត ឬប្រេងបាបាស៊ុ ដែល​​នៅ​មិន​ទាន់​​បន្សុទ្ធ : - - - -ផ្សេងទៀត​ បានពី​ប្រេងបាបាស៊ុ​ដែលនៅ​មិន​ទាន់​បន្សុទ្ធ​
11192 - - - ផ្សេងទៀត: ​- - - - ផ្នែក​រឹង​នៃ​ប្រេងរបស់សាច់​​​ក្នុង​លលាដ៏​ផ្លែ​ដូង​ប្រេង​
Next Entries
Old Entries