ឈ្មោះ តម្រូវការសុវត្ថិភាពនិងសុខភាពដែលនឹងដាក់លើទំនិញ (ព្រមទាំងទំនិញដែលបាននាំចូល) ដែលកំពុងធ្វើចរាចរក្នុងប្រទេសកម្ពុជា
ការពិពណ៌នា អ្នកផលិតនិងអ្នកផ្តល់សេវាត្រូវបានតម្រូវអោយបញ្ជាក់ក្នុងទំនិញជាភាសាខ្មែរនូវគឿងផ្សំ សមាសធាតុ របៀបប្រើ ថ្ងៃផលិត ថ្ងៃផុតកំនត់ និងតម្រូវការផ្សេងទៀត
មតិយោបល់ សុវត្ថិភាពនិងសុខភាពនៃអ្នកប្រើ
Validity From 21/06/2000
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B31
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:17:06
Updated Date 2023-03-08 06:17:06
Status publish
Measure Type Labeling Requirement
Legal/Regulation ច្បាប់ស្តីពីការគ្រប់គ្រងគុណភាព សុវត្ថិភាពលើផលិតផល ទំនិញ និងសេវា
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10243 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ
10244 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល កក
10245 ​​​- ​​​- ថ្លើម​សំបូរខ្លាញ់ ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ
10246 ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ
10247 ​​​- ​​​- ផ្សេង​ទៀត កក
10248 ​​​​- នៃ​មាន់ guinea
10249 ​​​- សាច់ទន្សាយគល់ ឬ ទន្សាយស្លឹក
10250 ​​​- សាច់វានរសត្វ
10251 ​​​​- នៃ​ត្រីបាឡែន ដុលហ្វាំង និង​ម៉ាស្វ័ង (ថនិកត្វ​នៃ​អម្បូរ​ Cetacea) នៃ​សត្វម៉ាណាទី និង​ឌុយហ្កុង (ថនិកសត្វ​នៃ​អម្បូរ​ស៊ីរេនីញ៉ា) ៖
10252 ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត
Next Entries
Old Entries