ឈ្មោះ | តម្រូវការសម្រាប់ការត្រួតពិនិត្យប្រភេទទំនិញ ដែលត្រូវពិនិត្យលើអនាម័យរុក្ខជាតិ |
ការពិពណ៌នា | ការត្រួតពិនិត្យអនាម័យរុក្ខជាតិ នឹងត្រូវបានធ្វើឡើងនៅប៉ុស្តិ៍ព្រំដែនសម្រាប់ចុះបញ្ជីប្រភេទទំនិញដើម្បីការគ្រប់គ្រងដាច់ដោយឡែក។ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារជីវិត ឬសុខភាពមនុស្សសត្វ និងបរិស្ថាន |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 18/05/2009 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | A84 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:54 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:54 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | អធិការកិច្ច |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសលេខ: ១៧៨ ស្ដីពីនីតិវិធីនៃការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និង ផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10244 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
10245 | - - ថ្លើមសំបូរខ្លាញ់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10246 | - - ផ្សេងទៀត ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10247 | - - ផ្សេងទៀត កក |
10248 | - នៃមាន់ guinea |
10249 | - សាច់ទន្សាយគល់ ឬ ទន្សាយស្លឹក |
10250 | - សាច់វានរសត្វ |
10251 | - នៃត្រីបាឡែន ដុលហ្វាំង និងម៉ាស្វ័ង (ថនិកត្វនៃអម្បូរ Cetacea) នៃសត្វម៉ាណាទី និងឌុយហ្កុង (ថនិកសត្វនៃអម្បូរស៊ីរេនីញ៉ា) ៖ |
10252 | - - ផ្សេងទៀត |
10253 | - ឱរង្គសត្វ (រួមបញ្ចូលពស់ និងអណ្ដើក) |