ឈ្មោះ តម្រូវការសម្រាប់បង់សោហ៊ុយរដ្ឋបាលសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ដើមកំណើត (From A and N) ហើយដែលត្រុវបានកំនត់លើការនាំចេញលើគ្រប់បផលិតផលទាំងអស់ពីកម្ពុជាទៅគ្រប់ទិសដៅ
ការពិពណ៌នា តម្រូវការសម្រាប់បង់សោហ៊ុយរដ្ឋបាលសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ដើមកំណើត (From A and N) ហើយដែលត្រុវបានកំនត់លើការនាំចេញលើគ្រប់បផលិតផលទាំងអស់ពីកម្ពុជាទៅគ្រប់ទិសដៅ
មតិយោបល់ ចំនូលរដ្ឋាភិបាល
មានសុពលភាពចាប់ពី 09/02/2007
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង មាត្រា 4
លេខកូដបច្ចេកទេស P5
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:17:17
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:17:17
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ Taxes and charges
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ ប្រកាសអន្តរក្រសួងស្តីពីការកែសំរួលការកំណត់កំរ៉ៃគ្រប់គ្រងការនាំចេញ(Export Management Fee) និងសោហ៊ុយពាក់ព័ន្ធ
លេខកូដ UN 2280-Export taxes and charges
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

នីតិវិធី


ឈ្មោះនីតិវិធី ការពិពណ៌នា ប្រភេទ ចូលមើលនីតិវិធីជាមួយនឹងឯកសារលម្អិតពាក់ព័ន្ធ
ពាក្យសុំសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្រនៃប្រភពដើម នីតិវិធីសម្រាប់សុំគ្រប់សំណុំបែបបទនៃ វិញ្ញាបនបត្រ នៃប្រភពដើម មើល

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
11243 - -បន្ទះខ្លាញ់​ស្តើងដែលរលាយចូលគ្នាជា​មួយ​អ៊ីដ្រូហ្សែន​ : - - - ពីអូលីវ
11244 - -បន្ទះខ្លាញ់​ស្តើងដែលរលាយចូលគ្នាជា​មួយ​អ៊ីដ្រូហ្សែន​ : - - - ផ្សេងទៀត
11245 - -ផ្សេងទៀត ស្ទៀរីនត្នោត​ លាយ​ជា​មួយ​​សារ​ធាតុ​អ៊ី​យ៉ូ​ឌីន​​មិនលើស​ពី ៤៨ : - - -នៅមិនទាន់ចម្រាញ់
11246 - -ផ្សេងទៀត ស្ទៀរីនត្នោត​ លាយ​ជា​មួយ​​សារ​ធាតុ​អ៊ី​យ៉ូ​ឌីន​​មិនលើស​ពី ៤៨ : - - -ចម្រាញ់ ធ្វើឲ្យពណ៌ថ្លា និង​បំបាត់​ក្លិន​រួច (RBD)
11247 - -ផ្សេងទៀត ស្ទៀរីនត្នោត​ លាយ​ជា​មួយ​​សារ​ធាតុ​អ៊ី​យ៉ូ​ឌីន​​មិនលើស​ពី ៤៨ : - - - ផ្សេងទៀត
11248 - - ផ្សេងទៀត: - - - ពីគ្រាប់ធ្មៃ
11249 - - ផ្សេងទៀត: - - - ពីអូលីវ
11250 - - ផ្សេងទៀត: - - -ពី​សណ្តែកសៀង
11251 - - ផ្សេងទៀត: - - -ប្រេង​ល្ហុងខ្ញែរ​ដែល​មាន​​លាយ​​ជា​មួយ​​អ៊ីដ្រូហ្សែន​រួច (ដុំប្រេងកកពណ៌សខៀវ)
11252 - - ផ្សេងទៀត: - - -ស្ទៀរីន​ផ្លែ​ត្នោត​ដែល​ចម្រាញ់ ធ្វើឲ្យពណ៌ថ្លា និង​បំបាត់​ក្លិន​រួច (RBD)
Next Entries
Old Entries