ឈ្មោះ ការតម្រូវអោយមានគុណភាពសម្រាប់ផលិតផលឧស្សាហកម្មនិងសិប្បកម្ម
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវភាពត្រឹមត្រូវក្នុងការបិទស្លាករោងចក្រ សហគ្រាស និងសិប្បកម្ម ផលិតករត្រូវតែចុះបញ្ជីផលិតផលរបស់ខ្លួនមុនពេលចូលទៅក្នុងទីផ្សារប្រទេសកម្ពុជា
មតិយោបល់ ការការពារអតិថិជននិងទប់ស្កាត់ការហូរចូលផលិតផលក្លែងក្លាយទៅក្នុងពាណិជ្ជកម្មប្រទេសកម្ពុជា
Validity From 31/01/2000
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B83
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:17:00
Updated Date 2023-03-08 06:17:00
Status publish
Measure Type បទដ្ឋានបច្ចេកទេស
Legal/Regulation ប្រកាសស្តីពីការចុះបញ្ជីផលិតឧស្សាហកម្ម
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11264 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងត្នោតភាគច្រើន
11265 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : ​- - - - ដែលមាន​ភាគ​ច្រើន​ជា​​ប្រេងបាន​ពី​​សាច់​ខាង​ក្រៅ​គ្រាប់​នៃផ្លែ​​ដូងប្រេង​ផ្សេង​ទៀង ក្នុង​ការ​វេចខ្ចប់​ដែល​មាន​ទម្ងន់​សុទ្ធ​តិចជាង​ ២០គ.ក្រ
11266 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងពពួកត្នោតភាគច្រើនចំរាញ់រួច ដាក់ពណ៌ឱ្យស និងបំបាត់ក្លិន
11267 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : ​- - - - ដែល​មានភាគច្រើន​ជា​​ប្រេង​បាន​ពី​សាច់​ក្នុង​គ្រាប់​ផ្លែ​ដូង​ប្រេង​
11268 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : ​- - - - ដែល​មានភាគច្រើន​ជា​​ប្រេងអូលេអ៊ីន​​បាន​ពី​សាច់​ក្នុង​គ្រាប់​ផ្លែ​ដូង​ប្រេង​
11269 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : ​- - - - ដែល​មាន​ភាគច្រើន​ជា​ប្រេង​សណ្តែក​សៀង
11270 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងអ៊ីលីភីណាត់ភាគច្រើន
11271 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ផ្សេងទៀត
11272 - - ផ្សេងទៀត
11273 -ខ្លាញ់ និងប្រេងសត្វឬរុក្ខជាតិ និងភាគរបស់វា ដែលគេដាំពុះ ដាក់ឲ្យរងអុកស៊ីតកម្ម បង្ហួតជាតិទឹក លាយជាមួយសារធាតុស៊ុលផួរ ផ្លុំ ផ្សំចូលគ្នាជាច្រើនសារធាតុដោយកម្តៅក្នុងសុញ្ញាកាស ឬក្នុងឧស្ម័នអសកម្ម ឬត្រូវបានផ្លាស់ប្តូរតាមបែបគីមីផ្សេងទៀត លើកលែងចេញនូវផលិតផលនៅក្នុងទីត
Next Entries
Old Entries