| ឈ្មោះ | តម្រូវការអនាម័យចាំបាច់សម្រាប់ការនាំចេញសត្វរស់ |
| ការពិពណ៌នា | វិធានការនេះកំណត់ពីតម្រូវការអនាម័យសម្រាប់ការនាំចេញសត្វមានជីវិត ដែលមានលក្ខខណ្ឌដូចតទៅ៖ សុខភាពល្អ ត្រូវនាំមកពីតំបន់មិនប៉ះពាល់ជំងឺ ឬមិនត្រូវឆ្លងកាត់តំបន់ប៉ះពាល់សត្វ និងចាក់វ៉ាក់សាំងស្របតាមការកំណត់របស់ អាជ្ញាធរផលិតកម្មសត្វ និងបសុព្យាបាល។ |
| មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារអាយុជីវិតសត្វ ឬសុខភាព ដោយធ្វើនិយតកម្ម ត្រួតពិនិត្យ និងធ្វើការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និងផលិតផលសត្វ ចលនាចូល និងពីប្រទេសកម្ពុជា ដោយអនុលោមតាមច្បាប់បសុពេទ្យ ស្តីពីការនាំចេញ ការនាំចូល ការដឹកជញ្ជូន និងការដឹកជញ្ជូន។ |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 13/03/2003 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | មាត្រា 9.4, 10, 15.1, 21, 23 |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | P69 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:18:22 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:18:22 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | SPS Measures |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | អនុក្រឹត្យលេខ១៦ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វនិងផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ |
| លេខកូដ UN | 2320-Export technical measures, n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 10253 | - ឱរង្គសត្វ (រួមបញ្ចូលពស់ និងអណ្ដើក) |
| 10254 | - នៃសត្វអូដ្ឋ និងអម្បូរសត្វអូដ្ឋផ្សេងទៀត (Camelidae) |
| 10255 | - - ជើងកង្កែប |
| 10256 | - - ផ្សេងទៀត |
| 10257 | - នៃជ្រូក |
| 10258 | - ផ្សេងទៀត |
| 10259 | - - សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង |
| 10260 | - - ពោះជ្រូក និងសាច់ជ្រូកកាប់ |
| 10261 | - - - សាច់បីជាន់ ឬសាច់ភ្លៅដែលគ្មានឆ្អឹង |
| 10262 | - - - ផ្សេងទៀត |