ឈ្មោះ | តម្រូវការសម្រាប់ការនាំចេញទាំងអស់នៃផលិតផលសត្វដែលមានឯកសារបញ្ជាក់អត្តសញ្ញាណប្រភពដើមនៃផលិតផលសត្វ |
ការពិពណ៌នា | រាល់ការនាំចេញទាំងអស់គួរតែរួមបញ្ចូលអត្តសញ្ញាណសត្វឬកំណត់អត្តសញ្ញាណ (ឯកសារ) សម្រាប់ការកំណត់អត្តសញ្ញាណផលិតផលដើមកំណើតសត្វ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារជីវិត ឬសុខភាពមនុស្ស សត្វ, និង ដើម្បីពង្រឹងច្បាប់បសុសត្វចំពោះការនាំចេញ នាំចូល ឆ្លងកាត់និងដឹកជញ្ជូនសត្វនិងផលិតផលសត្វពីកន្លែងមួយទៅកន្លែងមួយទៀតនៅក្នុងព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា |
Validity From | 18/05/2009 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា២(ក) |
Technical Code | P9 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:16:56 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:56 |
Status | publish |
Measure Type | Export Measures |
Legal/Regulation | ប្រកាសលេខ: ១៧៨ ស្ដីពីនីតិវិធីនៃការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និង ផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10254 | - នៃសត្វអូដ្ឋ និងអម្បូរសត្វអូដ្ឋផ្សេងទៀត (Camelidae) |
10255 | - - ជើងកង្កែប |
10256 | - - ផ្សេងទៀត |
10257 | - នៃជ្រូក |
10258 | - ផ្សេងទៀត |
10259 | - - សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង |
10260 | - - ពោះជ្រូក និងសាច់ជ្រូកកាប់ |
10261 | - - - សាច់បីជាន់ ឬសាច់ភ្លៅដែលគ្មានឆ្អឹង |
10262 | - - - ផ្សេងទៀត |
10263 | - សាច់សត្វគោ ក្របី |