| ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ |
| ការពិពណ៌នា | អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ |
| មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 23/06/2007 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | B31 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:08 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:08 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | Labeling Requirement |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | Law on Standards of Cambodia |
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 11264 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងត្នោតភាគច្រើន |
| 11265 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានភាគច្រើនជាប្រេងបានពីសាច់ខាងក្រៅគ្រាប់នៃផ្លែដូងប្រេងផ្សេងទៀង ក្នុងការវេចខ្ចប់ដែលមានទម្ងន់សុទ្ធតិចជាង ២០គ.ក្រ |
| 11266 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងពពួកត្នោតភាគច្រើនចំរាញ់រួច ដាក់ពណ៌ឱ្យស និងបំបាត់ក្លិន |
| 11267 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានភាគច្រើនជាប្រេងបានពីសាច់ក្នុងគ្រាប់ផ្លែដូងប្រេង |
| 11268 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានភាគច្រើនជាប្រេងអូលេអ៊ីនបានពីសាច់ក្នុងគ្រាប់ផ្លែដូងប្រេង |
| 11269 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានភាគច្រើនជាប្រេងសណ្តែកសៀង |
| 11270 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងអ៊ីលីភីណាត់ភាគច្រើន |
| 11271 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ផ្សេងទៀត |
| 11272 | - - ផ្សេងទៀត |
| 11273 | -ខ្លាញ់ និងប្រេងសត្វឬរុក្ខជាតិ និងភាគរបស់វា ដែលគេដាំពុះ ដាក់ឲ្យរងអុកស៊ីតកម្ម បង្ហួតជាតិទឹក លាយជាមួយសារធាតុស៊ុលផួរ ផ្លុំ ផ្សំចូលគ្នាជាច្រើនសារធាតុដោយកម្តៅក្នុងសុញ្ញាកាស ឬក្នុងឧស្ម័នអសកម្ម ឬត្រូវបានផ្លាស់ប្តូរតាមបែបគីមីផ្សេងទៀត លើកលែងចេញនូវផលិតផលនៅក្នុងទីត |