ឈ្មោះ | តម្រូវការក្នុងការផ្តល់នូវវិញ្ញាបនបត្រអនាម័យពេលនាំចូលឬឆ្លងកាត់សត្វនិងផលិតផលសម្រាប់សត្វ |
ការពិពណ៌នា | សត្វនិងផលិតផលសត្វដែលនាំចូលមកក្នុងប្រទេសកម្ពុជាតាមរយៈការដឹកឆ្លងកាត់ ត្រូវតែផ្ដល់ពីប្រទេសនាំចេញនូវវិញ្ញាបនបត្រអនាម័យដើម្បីការពារការរីករាលដាលនៃជំងឺឆ្លង |
មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារជីវិត ឬសុខភាពមនុស្ស សត្វតាមរយៈនិយតករ និងការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និងផលិតផលសត្វ ដែលចរាចរចូល ឬចេញពីប្រទេសកម្ពុជា ដោយអនុលោមតាមវិធានបសុពេទ្យនៅលើការនាំចេញ នាំចូល ការឆ្លងកាត់ និងការដឹកជញ្ជូន |
Validity From | 13/03/2003 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា ១៩,២៥ |
Technical Code | A83 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:16:57 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:57 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ |
Legal/Regulation | អនុក្រឹត្យលេខ១៦ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វនិងផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ |
Un Code | 0340-Certification requirement |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10253 | - ឱរង្គសត្វ (រួមបញ្ចូលពស់ និងអណ្ដើក) |
10254 | - នៃសត្វអូដ្ឋ និងអម្បូរសត្វអូដ្ឋផ្សេងទៀត (Camelidae) |
10255 | - - ជើងកង្កែប |
10256 | - - ផ្សេងទៀត |
10257 | - នៃជ្រូក |
10258 | - ផ្សេងទៀត |
10259 | - - សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង |
10260 | - - ពោះជ្រូក និងសាច់ជ្រូកកាប់ |
10261 | - - - សាច់បីជាន់ ឬសាច់ភ្លៅដែលគ្មានឆ្អឹង |
10262 | - - - ផ្សេងទៀត |