ឈ្មោះ | តម្លៃសេវាសម្រាប់ការផ្តល់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើម |
ការពិពណ៌នា | តម្លៃសេវាសម្រាប់ការផ្តល់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើមសម្រាប់ផលិតផលផ្សេងៗ |
មតិយោបល់ | ការប្រមូលថ្លៃចំណាយសម្រាប់ការចេញវិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើម |
Validity From | 28/12/2012 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | ឧបសម្ព័ន្ធ II.1 |
Technical Code | O |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:11 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:11 |
Status | publish |
Measure Type | Rule of Origin |
Legal/Regulation | ប្រកាសលេខ៩៨៥ស្តីពីការផ្តល់សេវាសាធារណៈរបស់ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
Un Code | 2150-RULES OF ORIGIN* |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
Procedure Name | ការពិពណ៌នា | Category | View Procedure Detail with Relevant Forms |
---|---|---|---|
Application for Certificate of Origin | Procedure for application of all forms of Certificate of Origin | View |
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10253 | - ឱរង្គសត្វ (រួមបញ្ចូលពស់ និងអណ្ដើក) |
10254 | - នៃសត្វអូដ្ឋ និងអម្បូរសត្វអូដ្ឋផ្សេងទៀត (Camelidae) |
10255 | - - ជើងកង្កែប |
10256 | - - ផ្សេងទៀត |
10257 | - នៃជ្រូក |
10258 | - ផ្សេងទៀត |
10259 | - - សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង |
10260 | - - ពោះជ្រូក និងសាច់ជ្រូកកាប់ |
10261 | - - - សាច់បីជាន់ ឬសាច់ភ្លៅដែលគ្មានឆ្អឹង |
10262 | - - - ផ្សេងទៀត |