ឈ្មោះ | តម្រូវការប្រតិវេទន៍គយសម្រាប់ការនាំចេញ |
ការពិពណ៌នា | រាល់ទំនិញនាំចេញទាំងអស់គឺតម្រូវឲ្យធ្វើប្រតិវេទន៍គយដោយស្របតាមនិតិវិធីប្រតិវេទន៍ដែលកំណត់ដោយប្រកាសនេះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីគ្រប់គ្រងរាល់ទំនិញនាំចេញពីប្រទេសកម្ពុជា |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 26/12/2007 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | P9 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:24 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:24 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Export Measures |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីបញ្ញត្តិ និងនីតិវិធីប្រតិវេទន៍គយ |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
ឈ្មោះនីតិវិធី | ការពិពណ៌នា | ប្រភេទ | ចូលមើលនីតិវិធីជាមួយនឹងឯកសារលម្អិតពាក់ព័ន្ធ |
---|---|---|---|
ការស្នើរសុុំប្រតិវេទន៍គយ | ការស្នើរសុុំប្រតិវេទន៍គយ | មើល |
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11373 | - - មានបន្ថែមជាតិប្រហើរ ឬពណ៌ |
11374 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - - ស |
11375 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - - ផ្សេងទៀត |
11376 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - ផ្សេងទៀត |
11377 | - - មានជាតិឡាក់តូសទំងន់ ៩៩ % ឬលើស មានរូបរាងជា អានីត្រូសឡាក់តូស គិតនៅពេលស្ងួត ។ |
11378 | - - ផ្សេងទៀត |
11379 | - ស្ករ និងស៊ីរ៉ូពីផ្លែ maple |
11380 | - - គ្លុយកូស |
11381 | - - ស៊ីរ៉ូគ្លុយកូស |
11382 | - គ្លុយកូស និងស៊ីរ៉ូពីគ្លុយកូស ដែលមានទម្ងន់ តិចជាង ២០ % ប៉ុន្តែតិចជាង ៥០%នៃហ្វ្រ៊ុចតូសនៅសភាពស្ងួត មិនរាប់បញ្ចូលទឹកស្ករ ។ |