| ឈ្មោះ | តម្រូវការការត្រួតពិនិត្យទំនិញដែលត្រូវបាននាំចេញ និងមធ្យោបាយដឹកជញ្ជូន |
| ការពិពណ៌នា | ទំនិញដែលត្រូវបាននាំចេញទាំងអស់ មិនថាតម្រូវអោយបង់ពន្ធគយ រឺពន្ធការ ព្រមទាំងមធ្យោបាយដឹកជញ្ជូនទំនិញទាំងនោះចេញពីតំបន់គយត្រូវត្រួតពិនិត្យដោយគយ |
| មតិយោបល់ | ដើម្បីគ្រប់គ្រងទំនិញដែលបាននាំចេញ |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 15/02/2008 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | ប្រការ 5 |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | P9 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:05 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:05 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | អធិការកិច្ច |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីការរាយការណ៏ ការធ្វើចរាចរ ការធ្វើសន្និធិ និងការដឹកជញ្ជូន ទំនិញនាំចេញ |
| លេខកូដ UN | 2350-Export measures n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 11373 | - - មានបន្ថែមជាតិប្រហើរ ឬពណ៌ |
| 11374 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - - ស |
| 11375 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - - ផ្សេងទៀត |
| 11376 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - ផ្សេងទៀត |
| 11377 | - - មានជាតិឡាក់តូសទំងន់ ៩៩ % ឬលើស មានរូបរាងជា អានីត្រូសឡាក់តូស គិតនៅពេលស្ងួត ។ |
| 11378 | - - ផ្សេងទៀត |
| 11379 | - ស្ករ និងស៊ីរ៉ូពីផ្លែ maple |
| 11380 | - - គ្លុយកូស |
| 11381 | - - ស៊ីរ៉ូគ្លុយកូស |
| 11382 | - គ្លុយកូស និងស៊ីរ៉ូពីគ្លុយកូស ដែលមានទម្ងន់ តិចជាង ២០ % ប៉ុន្តែតិចជាង ៥០%នៃហ្វ្រ៊ុចតូសនៅសភាពស្ងួត មិនរាប់បញ្ចូលទឹកស្ករ ។ |