ឈ្មោះ | តម្រូវការការរាយការណ៍ ការប្រកាស និងការផ្តល់វត្ថុគំរូនៃទំនិញដែលបាននាំចេញ |
ការពិពណ៌នា | រាល់ទំនិញសម្រាប់ការនាំចេញត្រូវតែរាយការណ៍ និងប្រកាសទៅកាន់គយ។ តាមការស្នើសុំរបស់គយ អ្នកប្រកាសត្រូវផ្តល់គយជាមួយនឹងគំរូទំនិញនាំចេញសម្រាប់គោលបំណងផ្ទៀងផ្ទាត់ប្រភពដើម ធម្មជាតិ ចំណាត់ថ្នាក់ ឬតម្លៃរបស់វា។ ការបន្ធូរបន្ថយពីតម្រូវការនេះទាមទារការយល់ព្រមពីប្រធានគយ។ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីគ្រប់គ្រងទំនិញដែលបាននាំចេញ |
Validity From | 15/02/2008 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | ប្រការ 1, 2, 4, 6, 7 |
Technical Code | P69 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
Created Date | 2023-03-08 06:17:05 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:05 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់ |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីការរាយការណ៏ ការធ្វើចរាចរ ការធ្វើសន្និធិ និងការដឹកជញ្ជូន ទំនិញនាំចេញ |
Un Code | 2320-Export technical measures, n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11373 | - - មានបន្ថែមជាតិប្រហើរ ឬពណ៌ |
11374 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - - ស |
11375 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - - ផ្សេងទៀត |
11376 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - ផ្សេងទៀត |
11377 | - - មានជាតិឡាក់តូសទំងន់ ៩៩ % ឬលើស មានរូបរាងជា អានីត្រូសឡាក់តូស គិតនៅពេលស្ងួត ។ |
11378 | - - ផ្សេងទៀត |
11379 | - ស្ករ និងស៊ីរ៉ូពីផ្លែ maple |
11380 | - - គ្លុយកូស |
11381 | - - ស៊ីរ៉ូគ្លុយកូស |
11382 | - គ្លុយកូស និងស៊ីរ៉ូពីគ្លុយកូស ដែលមានទម្ងន់ តិចជាង ២០ % ប៉ុន្តែតិចជាង ៥០%នៃហ្វ្រ៊ុចតូសនៅសភាពស្ងួត មិនរាប់បញ្ចូលទឹកស្ករ ។ |