| ឈ្មោះ | តម្រូវការសម្រាប់បង់សោហ៊ុយរដ្ឋបាលសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ដើមកំណើត (From A and N) ហើយដែលត្រុវបានកំនត់លើការនាំចេញលើគ្រប់បផលិតផលទាំងអស់ពីកម្ពុជាទៅគ្រប់ទិសដៅ |
| ការពិពណ៌នា | តម្រូវការសម្រាប់បង់សោហ៊ុយរដ្ឋបាលសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ដើមកំណើត (From A and N) ហើយដែលត្រុវបានកំនត់លើការនាំចេញលើគ្រប់បផលិតផលទាំងអស់ពីកម្ពុជាទៅគ្រប់ទិសដៅ |
| មតិយោបល់ | ចំនូលរដ្ឋាភិបាល |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 09/02/2007 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | មាត្រា 4 |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | P5 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:17 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:17 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | Taxes and charges |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសអន្តរក្រសួងស្តីពីការកែសំរួលការកំណត់កំរ៉ៃគ្រប់គ្រងការនាំចេញ(Export Management Fee) និងសោហ៊ុយពាក់ព័ន្ធ |
| លេខកូដ UN | 2280-Export taxes and charges |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| ឈ្មោះនីតិវិធី | ការពិពណ៌នា | ប្រភេទ | ចូលមើលនីតិវិធីជាមួយនឹងឯកសារលម្អិតពាក់ព័ន្ធ |
|---|---|---|---|
| ពាក្យសុំសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្រនៃប្រភពដើម | នីតិវិធីសម្រាប់សុំគ្រប់សំណុំបែបបទនៃ វិញ្ញាបនបត្រ នៃប្រភពដើម | មើល |
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 11413 | - - -នំសូកូឡា |
| 11414 | - - - ផ្សេងទៀត |
| 11415 | - - សារជាតិផ្អែមមានជាតិសូកូឡា ជា គ្រាប់ ឬគ្រាប់សំរាប់បៀម |
| 11416 | - -អាហារកែច្នៃពីម្សៅម៉ដ្ឋ ម្សៅគ្រើម ម្សៅអាមីដុង ឬម្សៅម៉ាលត៍ ដែលមានទម្ងន់កាកាវ៤០% ឬលើសពីនេះ តែតិចជាង ៥០% |
| 11417 | - -អាហារកែច្នៃនៃទំនិញក្នុងទីតាំង០៤.០១ ដល់ ០៤.០៤ ដែលមានកាកាវទម្ងន់៥% ឬលើសពីនេះ តែតិចជាង១០% រៀបចំជាពិសេសសម្រាប់កូនក្មេង មិនមែនសម្រាប់ដាក់លក់រាយឡើយ |
| 11418 | - - ផ្សេងទៀត |
| 11419 | - - សារធាតុចម្រាញ់ពីមាលត៍ |
| 11420 | - -នៃទំនិញក្នុងទីតាំង០៤.០១ ដល់០៤.០៤ |
| 11421 | - - ពីម្ស៉ៅសណ្ដែកសៀង |
| 11422 | - - ផ្សេងទៀត: - - -អាហារដែលជាឱសថ |