ឈ្មោះ | តម្រូវការគោរពតាមនីតិវិធី ដើម្បីទទួលបានប័ណ្ណនៃប្រភពដើម |
ការពិពណ៌នា | អ្នកនាំចេញនូវទំនិញ ត្រូវតែគោរពទៅតាមនីតិវិធីថ្មីៗនៃការចេញនូវប័ណ្ណសម្គាល់ប្រភព និងត្រូវតែគោរពតាមនីតិវិធីនៃប្រទេសដែលនាំទំនិញចូល |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ផ្តល់ឲ្យអ្នកនាំទំនិញចេញនូវផលប្រយោជន៍ជាអាទិភាពចំពោះតម្លៃពន្ធ |
Validity From | 29/11/2013 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | O |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:07 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:07 |
Status | publish |
Measure Type | Rule of Origin |
Legal/Regulation | ប្រកាសអន្តរក្រសួងស្តីពីការកែសម្រួលនីតិវិធីក្នុងការបំពេញបែបបទនាំចេញទំនិញទៅក្រៅប្រទេស |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
Procedure Name | ការពិពណ៌នា | Category | View Procedure Detail with Relevant Forms |
---|---|---|---|
Application for Certificate of Origin | Procedure for application of all forms of Certificate of Origin | View |
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10263 | - សាច់សត្វគោ ក្របី |
10264 | - - វានរជាតិ |
10265 | - - នៃត្រីបាឡែន ដុលហ្វាំង និងម៉ាស្វ័ង (ថនិកត្វនៃអម្បូរ Cetacea) នៃសត្វម៉ាណាទី និងឌុយហ្កុង (ថនិកសត្វនៃអម្បូរស៊ីរេនីញ៉ា) |
10266 | - - - ផ្សេងទៀត |
10267 | - - ឱរង្គសត្វ (រួមបញ្ចូលពស់ និងអណ្ដើក) |
10268 | - - - ដុំសាច់មាន់ស្ងួតដោយបង្កក |
10269 | - - - ស្បែកជ្រូកក្រៀម |
10270 | - - - ផ្សេងទៀត |
10271 | -ត្រីសម្រាប់តាំងលម្អ ៖ - - -កូនត្រី |
10272 | - - -ផ្សេងទៀត៖ - - - -ត្រីកូអ៊ីកាប (ត្រីសាយព្រីនុស កាពីយ៉ូ) |