| ឈ្មោះ | តម្រូវការសម្រាប់បង់សោហ៊ុយរដ្ឋបាលសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ដើមកំណើត (From A and N) ហើយដែលត្រុវបានកំនត់លើការនាំចេញលើគ្រប់បផលិតផលទាំងអស់ពីកម្ពុជាទៅគ្រប់ទិសដៅ |
| ការពិពណ៌នា | តម្រូវការសម្រាប់បង់សោហ៊ុយរដ្ឋបាលសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ដើមកំណើត (From A and N) ហើយដែលត្រុវបានកំនត់លើការនាំចេញលើគ្រប់បផលិតផលទាំងអស់ពីកម្ពុជាទៅគ្រប់ទិសដៅ |
| មតិយោបល់ | ចំនូលរដ្ឋាភិបាល |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 09/02/2007 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | មាត្រា 4 |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | P5 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:17 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:17 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | Taxes and charges |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសអន្តរក្រសួងស្តីពីការកែសំរួលការកំណត់កំរ៉ៃគ្រប់គ្រងការនាំចេញ(Export Management Fee) និងសោហ៊ុយពាក់ព័ន្ធ |
| លេខកូដ UN | 2280-Export taxes and charges |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| ឈ្មោះនីតិវិធី | ការពិពណ៌នា | ប្រភេទ | ចូលមើលនីតិវិធីជាមួយនឹងឯកសារលម្អិតពាក់ព័ន្ធ |
|---|---|---|---|
| ពាក្យសុំសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្រនៃប្រភពដើម | នីតិវិធីសម្រាប់សុំគ្រប់សំណុំបែបបទនៃ វិញ្ញាបនបត្រ នៃប្រភពដើម | មើល |
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 11503 | - - -ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
| 11504 | - - - ផ្សេងទៀត |
| 11505 | បន្លែ ផ្លែឈើ គ្រាប់ផ្លែឈើ សំបកផ្លែឈើ និងភាគផ្សេងៗរបស់រុក្ខជាតិ ដែលត្រូវបានរក្សារទុកឲ្យបានយូរដោយប្រើស្ករ (សំងួតអោយអស់ទឹក ស្រោបដោយស្ករ ឬក៏ធ្វើអោយទៅជាក្រាម)។ |
| 11506 | - ការរៀបចំកែច្នៃដោយស្មើសាច់ |
| 11507 | - - ផ្លែក្រូច |
| 11508 | - - -ទឹកផ្លែឈើខាប់ ក្រៅពីស្វាយ ម្នាស់ ឬស្ត្រប៊ឺរី |
| 11509 | - - - ផ្សេងទៀត |
| 11510 | - - - បានលីង |
| 11511 | - - - ប្រេងសណ្ដែកដី |
| 11512 | - - - ផ្សេងទៀត |