ឈ្មោះ តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000
មតិយោបល់ សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
មានសុពលភាពចាប់ពី 28/12/2000
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង
លេខកូដបច្ចេកទេស B33
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:16:55
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:16:55
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ Packaging Requirement
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ
លេខកូដ UN 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
11285 -ល្បាយឬ​ផលិតផល​ប្រេង​ឬខ្លាញ់សត្វឬ​រុក្ខជាតិ​ ឫភាគនៃប្រេង​ឬខ្លាញ់ ផ្សេងៗ​ដែលមិន​អាច​បរិភោគ​បាន : - - ផ្សេងទៀត
11286 - សារធាតុផ្សំំមិនអាចបរិភោគបាននិងភាគរបស់វា ដែលរៀបចំពីខ្លាញ់ ឬប្រេងនៃសត្វ និងរុក្ខជាតិ
11294 -ក្នុង​ប្រអប់​បិទ​ជិត
11295 - ផ្សេងទៀត
11296 - - មានជាតិសាច់ជ្រូក ក្នុងប្រអប់បិទជិត
11297 - - ផ្សេងទៀត
11298 - នៃថ្លើមរបស់សត្វ
11299 - - -ក្នុង​ប្រអប់​បិទ​ជិត
11300 - - - ផ្សេងទៀត: - - - -សាច់សុទ្ធ ឬសាច់ពន្លាត់ឆ្អឹង​ដោយ​វិធី​មេ​កានិច
11301 - - - ផ្សេងទៀត: - - - - ផ្សេងទៀត
Next Entries
Old Entries