| ឈ្មោះ | តម្រូវការក្នុងការត្រួតពិនិត្យនៅឯព្រំដែននូវទំនិញដែលបាននាំចូលមកកាន់ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា |
| ការពិពណ៌នា | ទំនិញដែលត្រូវបាននាំចូលមកកាន់ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជាត្រូវត្រួតពិនិត្យដោយសំណាក់អាជ្ញាធរមានសមត្ថកិច្ចនៅឯច្រកព្រំដែន |
| មតិយោបល់ | ដើម្បីរក្សាសុវត្ថិភាព ស្ថេរភាព សណ្តាប់ធ្នាប់សង្គម និងដើម្បីរក្សាប្រាក់ចំណូលរបស់រដ្ឋ |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 07/09/2001 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | A84 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:11 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:11 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | អធិការកិច្ច |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | Sub-Decree No. 064 Border Checkpoints |
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 11583 | - - ផ្សេងទៀត: - - - ផ្សេងទៀត |
| 11584 | ការ៉េម និង ការ៉េមដែលអាចបរិភោគផ្សេងទៀត ទោះបីជាតិកាកាវ ឬគ្មានក៏ដោយ |
| 11585 | - សំបូរដោយប្រូតេអ៊ីន និងសារធាតុបង្គុំប្រូតេអ៊ីន |
| 11586 | - - តៅហ៊ូក្រៀម និង ចំណិតតៅហ៊ូ |
| 11587 | - - ទឺកស៊ីរ៉ូមានរសជាតិ ឬ មានពណ៌ |
| 11588 | - - ម្សៅក្រែមដែលមិនជាតិទឹកដោះគោ |
| 11589 | - -សារធាតុមេដំបែដែលគេសម្លាប់កោសិកាក្រហមដោយស្វ័យប្រវត្តិ : - - -ជាម្សៅ |
| 11590 | - -សារធាតុមេដំបែដែលគេសម្លាប់កោសិកាក្រហមដោយស្វ័យប្រវត្តិ : - - - ផ្សេងទៀត |
| 11591 | - -ផលិតផលគ្មានជាតិអាល់កុលនៃប្រភេទប្រើសម្រាប់ការផលិតភេសជ្ជៈ : - - -ផលិតផលនៃប្រភេទប្រើជាវត្ថុធាតុដើមសម្រាប់ការផលិតកំហាប់ដែលមានសមាសធាតុចម្រុះ |
| 11592 | - -ផលិតផលគ្មានជាតិអាល់កុលនៃប្រភេទប្រើសម្រាប់ការផលិតភេសជ្ជៈ : - - -សារជាតិខាប់ផ្សំសម្រាប់រលាយក្នុងទឹកដើម្បីផលិតភេសជ្ជៈ |