ឈ្មោះ | តម្រូវការធ្វើតេស្តសម្រាប់ផលិតផលគំរូ |
ការពិពណ៌នា | ផលិតផលគំរូត្រូវតែធ្វើតេស្តនៅមន្ទីរពិសោធន៍សាធារណៈ ឬឯកជន ជាមួយនឹងដំណើរការដែលត្រូវបានទទួលស្គាល់ |
មតិយោបល់ | សុវត្ថិភាពនិងសុខភាពនៃអ្នកប្រើ ។ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 21/06/2000 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | A82 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:07 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:07 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Testing Requirement |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ច្បាប់ស្តីពីការគ្រប់គ្រងគុណភាព សុវត្ថិភាពលើផលិតផល ទំនិញ និងសេវា |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11583 | - - ផ្សេងទៀត: - - - ផ្សេងទៀត |
11584 | ការ៉េម និង ការ៉េមដែលអាចបរិភោគផ្សេងទៀត ទោះបីជាតិកាកាវ ឬគ្មានក៏ដោយ |
11585 | - សំបូរដោយប្រូតេអ៊ីន និងសារធាតុបង្គុំប្រូតេអ៊ីន |
11586 | - - តៅហ៊ូក្រៀម និង ចំណិតតៅហ៊ូ |
11587 | - - ទឺកស៊ីរ៉ូមានរសជាតិ ឬ មានពណ៌ |
11588 | - - ម្សៅក្រែមដែលមិនជាតិទឹកដោះគោ |
11589 | - -សារធាតុមេដំបែដែលគេសម្លាប់កោសិកាក្រហមដោយស្វ័យប្រវត្តិ : - - -ជាម្សៅ |
11590 | - -សារធាតុមេដំបែដែលគេសម្លាប់កោសិកាក្រហមដោយស្វ័យប្រវត្តិ : - - - ផ្សេងទៀត |
11591 | - -ផលិតផលគ្មានជាតិអាល់កុលនៃប្រភេទប្រើសម្រាប់ការផលិតភេសជ្ជៈ : - - -ផលិតផលនៃប្រភេទប្រើជាវត្ថុធាតុដើមសម្រាប់ការផលិតកំហាប់ដែលមានសមាសធាតុចម្រុះ |
11592 | - -ផលិតផលគ្មានជាតិអាល់កុលនៃប្រភេទប្រើសម្រាប់ការផលិតភេសជ្ជៈ : - - -សារជាតិខាប់ផ្សំសម្រាប់រលាយក្នុងទឹកដើម្បីផលិតភេសជ្ជៈ |