ឈ្មោះ | តម្រូវការការអនុញ្ញាតពិសេសសម្រាប់ការនាំចូលនូវផលិតផលមនុស្សធម៌មកប្រទេសកម្ពុជា |
ការពិពណ៌នា | ផលិតផលមនុស្សធម៌ដែលត្រូវបាននាំចូលមកប្រទេសកម្ពុជា តម្រូវឱ្យមានការអនុញ្ញាតពិសេសពីរាជរដ្ឋាភិបាលកម្ពុជា |
មតិយោបល់ | សុវត្ថិភាពនិងសុខភាពនៃអ្នកប្រើ ។ |
Validity From | 21/06/2000 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | A14 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:07 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:07 |
Status | publish |
Measure Type | Authorization Requirement |
Legal/Regulation | ច្បាប់ស្តីពីការគ្រប់គ្រងគុណភាព សុវត្ថិភាពលើផលិតផល ទំនិញ និងសេវា |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11623 | - ស្រាមានពពុះ |
11624 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11625 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ១៥ % តែមិនលើសពី២៣% នៃចំណុះ |
11626 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣% |
11627 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11628 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11629 | - - -ស្រា ៖ - - - - មានជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % នៃចំណុះ |
11630 | - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលដែលមានចំណុះលើសពី១៥% តែមិនលើសពី២៣% |
11631 | - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣% |
11632 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |