ឈ្មោះ តម្រូវការការអនុញ្ញាតពិសេសសម្រាប់ការនាំចូលនូវផលិតផលមនុស្សធម៌មកប្រទេសកម្ពុជា
ការពិពណ៌នា ផលិតផលមនុស្សធម៌ដែលត្រូវបាននាំចូលមកប្រទេសកម្ពុជា តម្រូវឱ្យ​មានការអនុញ្ញាតពិសេសពីរាជរដ្ឋាភិបាលកម្ពុជា
មតិយោបល់ សុវត្ថិភាពនិងសុខភាពនៃអ្នកប្រើ ។
Validity From 21/06/2000
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code A14
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:17:07
Updated Date 2023-03-08 06:17:07
Status publish
Measure Type Authorization Requirement
Legal/Regulation ច្បាប់ស្តីពីការគ្រប់គ្រងគុណភាព សុវត្ថិភាពលើផលិតផល ទំនិញ និងសេវា
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11623 - ស្រាមានពពុះ
11624 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
11625 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ១៥ % តែមិនលើសពី២៣%​ នៃចំណុះ
11626 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣%
11627 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
11628 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ %
11629 - - -ស្រា ៖ - - - - មានជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % នៃចំណុះ
11630 - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលដែលមានចំណុះលើសពី១៥% តែមិនលើសពី២៣%
11631 - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣%
11632 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
Next Entries
Old Entries