ឈ្មោះ | តម្រូវការសុំការអនុញ្ញាតសម្រាប់ការនាំចូលផលិតផល និងផលិតផលបន្ទាប់បន្សំពីឈើ |
ការពិពណ៌នា | ការនាំចូលនៃផលិតផល និងផលិតផលបន្ទាប់បន្សំពីឈើតម្រូវឱ្យអនុលោមតាមទម្រង់ផ្លូវការ និងតម្រូវការក្រោមចំណុច ១.២ និង២.២ នៃសេចក្តីប្រកាសរួមទាំងអាជ្ញាបណ្ណនាំចូល វិក័យបត្រដឹកទំនិញ វិក័យបត្រពាណិជ្ជកម្ម វិក័យបត្រទិញ និងលក់។ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីគ្រប់គ្រងការនាំចេញ/នាំចូលនៃផលិតផល និងផលិតផលបន្ទាប់បន្សំពីឈើ |
Validity From | 04/09/2014 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B14 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:17:24 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:24 |
Status | publish |
Measure Type | Authorization Requirement |
Legal/Regulation | សេចក្តីណែនាំស្តីពីការបំពេញបែបបទនាំចេញ នាំចូលផលិតផលឈើកែច្នៃ ឬអនុផលព្រៃឈើ |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11623 | - ស្រាមានពពុះ |
11624 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11625 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ១៥ % តែមិនលើសពី២៣% នៃចំណុះ |
11626 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣% |
11627 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11628 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11629 | - - -ស្រា ៖ - - - - មានជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % នៃចំណុះ |
11630 | - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលដែលមានចំណុះលើសពី១៥% តែមិនលើសពី២៣% |
11631 | - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣% |
11632 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |