ឈ្មោះ តម្រូវការសុំការអនុញ្ញាតសម្រាប់ការនាំចូលផលិតផល និងផលិតផលបន្ទាប់បន្សំពីឈើ
ការពិពណ៌នា ការនាំចូលនៃផលិតផល និងផលិតផលបន្ទាប់បន្សំពីឈើតម្រូវឱ្យអនុលោមតាមទម្រង់ផ្លូវការ និងតម្រូវការក្រោមចំណុច​ ១.២ និង២.២ នៃសេចក្តីប្រកាស​រួមទាំងអាជ្ញាបណ្ណនាំចូល វិក័យបត្រដឹកទំនិញ វិក័យបត្រពាណិជ្ជកម្ម វិក័យបត្រទិញ និងលក់។
មតិយោបល់ ដើម្បីគ្រប់គ្រងការនាំចេញ/នាំចូលនៃផលិតផល និងផលិតផលបន្ទាប់បន្សំពីឈើ
Validity From 04/09/2014
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B14
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:17:24
Updated Date 2023-03-08 06:17:24
Status publish
Measure Type Authorization Requirement
Legal/Regulation សេចក្តីណែនាំស្តីពីការបំពេញបែបបទនាំចេញ នាំចូលផលិតផលឈើកែច្នៃ ឬអនុផលព្រៃឈើ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11623 - ស្រាមានពពុះ
11624 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
11625 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ១៥ % តែមិនលើសពី២៣%​ នៃចំណុះ
11626 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣%
11627 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
11628 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ %
11629 - - -ស្រា ៖ - - - - មានជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % នៃចំណុះ
11630 - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលដែលមានចំណុះលើសពី១៥% តែមិនលើសពី២៣%
11631 - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣%
11632 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
Next Entries
Old Entries