ឈ្មោះ | តម្រូវការអធិការកិច្ចចំពោះផលិតផលដែលត្រូវបាននាំចូលលើកដំបូងមកប្រទេសកម្ពុជា ។ |
ការពិពណ៌នា | ផលិតផលដែលត្រូវបាននាំចូលមកកម្ពុជាតម្រូវឱ្យមានការបញ្ជាក់ពីអធិការកិច្ចដើម្បីធានាថាផលិផលទាំងនោះអនុលោមតាមច្បាប់នេះ ។ |
មតិយោបល់ | សុវត្ថិភាពនិងសុខភាពនៃអ្នកប្រើ |
Validity From | 20/06/2000 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា៥ |
Technical Code | A84 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:06 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:06 |
Status | publish |
Measure Type | អធិការកិច្ច |
Legal/Regulation | ច្បាប់ស្តីពីការគ្រប់គ្រងគុណភាព សុវត្ថិភាពលើផលិតផល ទំនិញ និងសេវា |
Un Code | 0350-Inspection requirement |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11623 | - ស្រាមានពពុះ |
11624 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11625 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ១៥ % តែមិនលើសពី២៣% នៃចំណុះ |
11626 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣% |
11627 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11628 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11629 | - - -ស្រា ៖ - - - - មានជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % នៃចំណុះ |
11630 | - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលដែលមានចំណុះលើសពី១៥% តែមិនលើសពី២៣% |
11631 | - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣% |
11632 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |