ឈ្មោះ តម្រូវការសម្រាប់ទំនិញនាំចេញដើម្បីបានឆ្លងកាត់ដែនដីពន្ធគយ និងដើម្បីគោរពតាមនីតិវិធីនៃការប្រកាសពន្ធគយក្នុងដែនដីពន្ធគយ
ការពិពណ៌នា ទំនិញនាំចេញចាំបាច់ត្រូវតែចូលដែនដីពន្ធគយដែលជិត ឬដែលបានកំនត់ និងដើម្បីអនុញ្ញាតិឲ្យមានការប្រាកាសពន្ធកយដោយអាជ្ញាធរពន្ធគយ
មតិយោបល់ ការពិនិត្យទំនិញនាំចូលក្នុងប្រទេសកម្ពុជា
Validity From 06/09/2010
Validity To 31/12/9999
Reference ប្រការ 1, 2, 3, 4, 7, 8
Technical Code P9
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ
Created Date 2023-03-08 06:17:10
Updated Date 2023-03-08 06:17:10
Status publish
Measure Type Export Measures
Legal/Regulation ប្រកាសស្តីពីការរាយការណ៍អំពីទំនិញនាពេលចូលក្នុងដែនគយនៃព្រះរាជា ណាចក្រកម្ពុជា
Un Code 2350-Export measures n.e.s.
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11623 - ស្រាមានពពុះ
11624 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
11625 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ១៥ % តែមិនលើសពី២៣%​ នៃចំណុះ
11626 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣%
11627 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
11628 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ %
11629 - - -ស្រា ៖ - - - - មានជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % នៃចំណុះ
11630 - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលដែលមានចំណុះលើសពី១៥% តែមិនលើសពី២៣%
11631 - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣%
11632 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
Next Entries
Old Entries