ឈ្មោះ តម្រូវការសំរាប់ទំនិញនៅក្នុងបញ្ជីដែលលើកលែងផ្នែកខ្លះពីពន្ធគយ និងពន្ធ
ការពិពណ៌នា ​ច្បាប់ស្តីពីគយ (មាត្រា ២៧) បានអនុញ្ញាត្តិឲ្យលើកលែងកាតព្វកិច្ចពន្ធគយចំពោះផលិតផល និងអ្នកនាំចូលមួយចំនួន
មតិយោបល់ ​ច្បាប់ស្តីពីគយបានអនុញ្ញាត្តិឲ្យលើកលែងកាតព្វកិច្ចពន្ធគយចំពោះផលិតផល និងអ្នកនាំចូលមួយចំនួន
Validity From 15/02/2008
Validity To 31/12/9999
Reference មាត្រា ២៧
Technical Code L
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ
Created Date 2023-03-08 06:16:59
Updated Date 2023-03-08 06:16:59
Status publish
Measure Type Subsidies
Legal/Regulation ប្រកាសស្តីពីការកំណត់មុខទំនិញដែលត្រូវលើកលែងពន្ធ និងអាករ
Un Code 2120-SUBSIDIES (excluding export subsidies under P7)*
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11623 - ស្រាមានពពុះ
11624 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
11625 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ១៥ % តែមិនលើសពី២៣%​ នៃចំណុះ
11626 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣%
11627 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
11628 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ %
11629 - - -ស្រា ៖ - - - - មានជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % នៃចំណុះ
11630 - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលដែលមានចំណុះលើសពី១៥% តែមិនលើសពី២៣%
11631 - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣%
11632 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
Next Entries
Old Entries