ឈ្មោះ តម្រូវការក្នុងការត្រួតពិនិត្យនៅឯព្រំដែននូវទំនិញដែលបាននាំចូលមកកាន់ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា
ការពិពណ៌នា ទំនិញដែលត្រូវបាននាំចូលមកកាន់ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជាត្រូវត្រួតពិនិត្យដោយសំណាក់អាជ្ញាធរមានសមត្ថកិច្ចនៅឯច្រកព្រំដែន
មតិយោបល់ ដើម្បីរក្សាសុវត្ថិភាព ស្ថេរភាព សណ្តាប់ធ្នាប់សង្គម និងដើម្បីរក្សាប្រាក់ចំណូលរបស់រដ្ឋ
មានសុពលភាពចាប់ពី 07/09/2001
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង
លេខកូដបច្ចេកទេស A84
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:17:11
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:17:11
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ អធិការកិច្ច
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ Sub-Decree No. 064 Border Checkpoints
លេខកូដ UN 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
11623 - ស្រាមានពពុះ
11624 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
11625 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ១៥ % តែមិនលើសពី២៣%​ នៃចំណុះ
11626 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣%
11627 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
11628 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ %
11629 - - -ស្រា ៖ - - - - មានជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % នៃចំណុះ
11630 - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលដែលមានចំណុះលើសពី១៥% តែមិនលើសពី២៣%
11631 - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣%
11632 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
Next Entries
Old Entries