ឈ្មោះ | តម្រូវការត្រួតពិនិត្យទំនិញដើម្បីប្រកាសពន្ធគយលើការនាំចេញ |
ការពិពណ៌នា | ប្រសិនបើមានតម្រូវការ ផលិតផលត្រូវប្រកាសពីប្រភពដើម និងត្រូវផ្ទៀងផ្ទាត់ដោយគយ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីកំនត់ចំនាត់ថ្នាក់នៃតម្លៃ ប្រភពដើម និងតម្លៃពន្ធគយនៃការនាំចូល និងនាំចេញនៃផលិតផលដែលមានប្រយោជន៍ពីការផ្តល់ឲ្យតាមប្រភពដើម |
Validity From | 20/07/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | ជំពូក 3 មាត្រា 18(ក), 20 |
Technical Code | P9 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
Created Date | 2023-03-08 06:16:59 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:59 |
Status | publish |
Measure Type | អធិការកិច្ច |
Legal/Regulation | ច្បាប់ស្តីពីគយ |
Un Code | 2350-Export measures n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
Procedure Name | ការពិពណ៌នា | Category | View Procedure Detail with Relevant Forms |
---|---|---|---|
ការស្នើរសុុំប្រតិវេទន៍គយ | ការស្នើរសុុំប្រតិវេទន៍គយ | មើល |
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11623 | - ស្រាមានពពុះ |
11624 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11625 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ១៥ % តែមិនលើសពី២៣% នៃចំណុះ |
11626 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣% |
11627 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11628 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11629 | - - -ស្រា ៖ - - - - មានជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % នៃចំណុះ |
11630 | - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលដែលមានចំណុះលើសពី១៥% តែមិនលើសពី២៣% |
11631 | - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣% |
11632 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |