ឈ្មោះ តម្រូវការត្រួតពិនិត្យទំនិញដើម្បីប្រកាសពន្ធគយលើការនាំចេញ
ការពិពណ៌នា ប្រសិនបើមានតម្រូវការ ផលិតផលត្រូវប្រកាសពីប្រភពដើម និងត្រូវផ្ទៀងផ្ទាត់ដោយគយ
មតិយោបល់ ដើម្បីកំនត់ចំនាត់ថ្នាក់នៃតម្លៃ ប្រភពដើម និងតម្លៃពន្ធគយនៃការនាំចូល និងនាំចេញនៃផលិតផលដែលមានប្រយោជន៍ពីការផ្តល់ឲ្យតាមប្រភពដើម
Validity From 20/07/2007
Validity To 31/12/9999
Reference ជំពូក 3 មាត្រា 18(ក), 20
Technical Code P9
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ
Created Date 2023-03-08 06:16:59
Updated Date 2023-03-08 06:16:59
Status publish
Measure Type អធិការកិច្ច
Legal/Regulation ច្បាប់ស្តីពីគយ
Un Code 2350-Export measures n.e.s.
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

នីតិវិធី


Procedure Name ការពិពណ៌នា Category View Procedure Detail with Relevant Forms
ការស្នើរសុុំប្រតិវេទន៍គយ ការស្នើរសុុំប្រតិវេទន៍គយ មើល

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11623 - ស្រាមានពពុះ
11624 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
11625 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ១៥ % តែមិនលើសពី២៣%​ នៃចំណុះ
11626 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣%
11627 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
11628 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ %
11629 - - -ស្រា ៖ - - - - មានជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % នៃចំណុះ
11630 - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលដែលមានចំណុះលើសពី១៥% តែមិនលើសពី២៣%
11631 - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣%
11632 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
Next Entries
Old Entries