ឈ្មោះ | តម្រូវការការរាយការណ៍ ការប្រកាស និងការផ្តល់វត្ថុគំរូនៃទំនិញដែលបាននាំចេញ |
ការពិពណ៌នា | រាល់ទំនិញសម្រាប់ការនាំចេញត្រូវតែរាយការណ៍ និងប្រកាសទៅកាន់គយ។ តាមការស្នើសុំរបស់គយ អ្នកប្រកាសត្រូវផ្តល់គយជាមួយនឹងគំរូទំនិញនាំចេញសម្រាប់គោលបំណងផ្ទៀងផ្ទាត់ប្រភពដើម ធម្មជាតិ ចំណាត់ថ្នាក់ ឬតម្លៃរបស់វា។ ការបន្ធូរបន្ថយពីតម្រូវការនេះទាមទារការយល់ព្រមពីប្រធានគយ។ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីគ្រប់គ្រងទំនិញដែលបាននាំចេញ |
Validity From | 15/02/2008 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | ប្រការ 1, 2, 4, 6, 7 |
Technical Code | P69 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
Created Date | 2023-03-08 06:17:05 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:05 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់ |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីការរាយការណ៏ ការធ្វើចរាចរ ការធ្វើសន្និធិ និងការដឹកជញ្ជូន ទំនិញនាំចេញ |
Un Code | 2320-Export technical measures, n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11623 | - ស្រាមានពពុះ |
11624 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11625 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ១៥ % តែមិនលើសពី២៣% នៃចំណុះ |
11626 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣% |
11627 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11628 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11629 | - - -ស្រា ៖ - - - - មានជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % នៃចំណុះ |
11630 | - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលដែលមានចំណុះលើសពី១៥% តែមិនលើសពី២៣% |
11631 | - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣% |
11632 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |