ឈ្មោះ តម្រូវការការរាយការណ៍ ការប្រកាស និងការផ្តល់វត្ថុគំរូនៃទំនិញដែលបាននាំចេញ
ការពិពណ៌នា រាល់ទំនិញសម្រាប់ការនាំចេញត្រូវតែរាយការណ៍ និងប្រកាសទៅកាន់គយ។ តាមការស្នើសុំរបស់គយ អ្នកប្រកាសត្រូវផ្តល់គយជាមួយនឹងគំរូទំនិញនាំចេញសម្រាប់គោលបំណងផ្ទៀងផ្ទាត់ប្រភពដើម ធម្មជាតិ ចំណាត់ថ្នាក់ ឬតម្លៃរបស់វា។ ការបន្ធូរបន្ថយពីតម្រូវការនេះទាមទារការយល់ព្រមពីប្រធានគយ។
មតិយោបល់ ដើម្បីគ្រប់គ្រងទំនិញដែលបាននាំចេញ
Validity From 15/02/2008
Validity To 31/12/9999
Reference ប្រការ 1, 2, 4, 6, 7
Technical Code P69
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ
Created Date 2023-03-08 06:17:05
Updated Date 2023-03-08 06:17:05
Status publish
Measure Type តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់
Legal/Regulation ប្រកាសស្តីពីការរាយការណ៏ ការធ្វើចរាចរ ការធ្វើសន្និធិ និងការដឹកជញ្ជូន ទំនិញនាំចេញ
Un Code 2320-Export technical measures, n.e.s.
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11623 - ស្រាមានពពុះ
11624 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
11625 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ១៥ % តែមិនលើសពី២៣%​ នៃចំណុះ
11626 - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣%
11627 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
11628 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ %
11629 - - -ស្រា ៖ - - - - មានជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % នៃចំណុះ
11630 - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលដែលមានចំណុះលើសពី១៥% តែមិនលើសពី២៣%
11631 - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣%
11632 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ %
Next Entries
Old Entries