ឈ្មោះ តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000
មតិយោបល់ សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
Validity From 28/12/2000
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B31
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:16:55
Updated Date 2023-03-08 06:16:55
Status publish
Measure Type Labeling Requirement
Legal/Regulation ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11302 - - - ការីមាន់ ក្នុងប្រអប់បិទជិត
11303 - - - ផ្សេងទៀត
11304 - - ផ្សេងទៀត
11305 - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត
11306 - - - ផ្សេងទៀត
11307 - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត
11308 - - - ផ្សេងទៀត
11309 ​- - -​​​ សាច់កំប៉ុងឆ្អិន : - - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត
11310 ​- - -​​​ សាច់កំប៉ុងឆ្អិន : - - - - ផ្សេងទៀត
11311 - - - ផ្សេងទៀត: - - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត
Next Entries
Old Entries