ឈ្មោះ
ការពិពណ៌នា
មតិយោបល់
Validity From
Validity To
Reference
Technical Code
ទីភ្នាក់ងារ
Created Date
Updated Date
Status
Measure Type
Legal/Regulation
Un Code
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11633 - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ %
11634 - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស​ ១៥ %
11635 - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ %
11636 - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស​ ១៥ %
11637 - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ %
11638 - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស​ ១៥ %
11639 - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ %
11640 - ស៊ីដ្រ និង ភេសជ្ជៈធ្វើដោយទឹកដមផ្លែពែរ
11641 -ស្រាសាកេ
11642 - ស្រាតូឌី
Next Entries
Old Entries