ឈ្មោះ | តម្រូវការធ្វើតេស្តសម្រាប់ផលិតផលគំរូ |
ការពិពណ៌នា | ផលិតផលគំរូត្រូវតែធ្វើតេស្តនៅមន្ទីរពិសោធន៍សាធារណៈ ឬឯកជន ជាមួយនឹងដំណើរការដែលត្រូវបានទទួលស្គាល់ |
មតិយោបល់ | សុវត្ថិភាពនិងសុខភាពនៃអ្នកប្រើ ។ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 21/06/2000 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | A82 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:07 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:07 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Testing Requirement |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ច្បាប់ស្តីពីការគ្រប់គ្រងគុណភាព សុវត្ថិភាពលើផលិតផល ទំនិញ និងសេវា |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11633 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11634 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11635 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11636 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11637 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11638 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11639 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11640 | - ស៊ីដ្រ និង ភេសជ្ជៈធ្វើដោយទឹកដមផ្លែពែរ |
11641 | -ស្រាសាកេ |
11642 | - ស្រាតូឌី |