ឈ្មោះ | តម្រូវការប្រតិវេទន៍គយសម្រាប់ការនាំចេញ |
ការពិពណ៌នា | រាល់ទំនិញនាំចេញទាំងអស់គឺតម្រូវឲ្យធ្វើប្រតិវេទន៍គយដោយស្របតាមនិតិវិធីប្រតិវេទន៍ដែលកំណត់ដោយប្រកាសនេះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីគ្រប់គ្រងរាល់ទំនិញនាំចេញពីប្រទេសកម្ពុជា |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 26/12/2007 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | P9 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:24 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:24 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Export Measures |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីបញ្ញត្តិ និងនីតិវិធីប្រតិវេទន៍គយ |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
ឈ្មោះនីតិវិធី | ការពិពណ៌នា | ប្រភេទ | ចូលមើលនីតិវិធីជាមួយនឹងឯកសារលម្អិតពាក់ព័ន្ធ |
---|---|---|---|
ការស្នើរសុុំប្រតិវេទន៍គយ | ការស្នើរសុុំប្រតិវេទន៍គយ | មើល |
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11653 | ស្រារ៉ូម និងស្រាផ្សេងទៀតបានពីការបិតមេនៃផលិតផលអំពៅ |
11654 | ស្រាសហ្ស៊ីន និងស្រាហ្សឺណែវ |
11655 | - ស្រាវុដកា |
11656 | - ស្រាយផ្អែមម៉្យាង និងស្រាផ្លែឈើ |
11657 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស៤០% |
11658 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស៤០% |
11659 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនផ្សេងទៀតដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស៤០% |
11660 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនផ្សេងទៀតដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស៤០% |
11661 | - - ភេសជ្ជៈធ្វើពីម្នាស់ និងអារាកក៍ ដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុល មិនលើស ៤០% |
11662 | - - ភេសជ្ជៈធ្វើពីម្នាស់ និងអារាកក៍ ដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ៤០% |