| ឈ្មោះ | តម្រូវការការត្រួតពិនិត្យទំនិញដែលត្រូវបាននាំចេញ និងមធ្យោបាយដឹកជញ្ជូន |
| ការពិពណ៌នា | ទំនិញដែលត្រូវបាននាំចេញទាំងអស់ មិនថាតម្រូវអោយបង់ពន្ធគយ រឺពន្ធការ ព្រមទាំងមធ្យោបាយដឹកជញ្ជូនទំនិញទាំងនោះចេញពីតំបន់គយត្រូវត្រួតពិនិត្យដោយគយ |
| មតិយោបល់ | ដើម្បីគ្រប់គ្រងទំនិញដែលបាននាំចេញ |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 15/02/2008 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | ប្រការ 5 |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | P9 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:05 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:05 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | អធិការកិច្ច |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីការរាយការណ៏ ការធ្វើចរាចរ ការធ្វើសន្និធិ និងការដឹកជញ្ជូន ទំនិញនាំចេញ |
| លេខកូដ UN | 2350-Export measures n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 11653 | ស្រារ៉ូម និងស្រាផ្សេងទៀតបានពីការបិតមេនៃផលិតផលអំពៅ |
| 11654 | ស្រាសហ្ស៊ីន និងស្រាហ្សឺណែវ |
| 11655 | - ស្រាវុដកា |
| 11656 | - ស្រាយផ្អែមម៉្យាង និងស្រាផ្លែឈើ |
| 11657 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស៤០% |
| 11658 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស៤០% |
| 11659 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនផ្សេងទៀតដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស៤០% |
| 11660 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនផ្សេងទៀតដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស៤០% |
| 11661 | - - ភេសជ្ជៈធ្វើពីម្នាស់ និងអារាកក៍ ដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុល មិនលើស ៤០% |
| 11662 | - - ភេសជ្ជៈធ្វើពីម្នាស់ និងអារាកក៍ ដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ៤០% |