| ឈ្មោះ | តម្រូវការក្នុងការត្រួតពិនិត្យនៅឯព្រំដែននូវទំនិញដែលបាននាំចូលមកកាន់ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា |
| ការពិពណ៌នា | ទំនិញដែលត្រូវបាននាំចូលមកកាន់ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជាត្រូវត្រួតពិនិត្យដោយសំណាក់អាជ្ញាធរមានសមត្ថកិច្ចនៅឯច្រកព្រំដែន |
| មតិយោបល់ | ដើម្បីរក្សាសុវត្ថិភាព ស្ថេរភាព សណ្តាប់ធ្នាប់សង្គម និងដើម្បីរក្សាប្រាក់ចំណូលរបស់រដ្ឋ |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 07/09/2001 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | A84 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:11 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:11 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | អធិការកិច្ច |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | Sub-Decree No. 064 Border Checkpoints |
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 11653 | ស្រារ៉ូម និងស្រាផ្សេងទៀតបានពីការបិតមេនៃផលិតផលអំពៅ |
| 11654 | ស្រាសហ្ស៊ីន និងស្រាហ្សឺណែវ |
| 11655 | - ស្រាវុដកា |
| 11656 | - ស្រាយផ្អែមម៉្យាង និងស្រាផ្លែឈើ |
| 11657 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស៤០% |
| 11658 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស៤០% |
| 11659 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនផ្សេងទៀតដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស៤០% |
| 11660 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនផ្សេងទៀតដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស៤០% |
| 11661 | - - ភេសជ្ជៈធ្វើពីម្នាស់ និងអារាកក៍ ដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុល មិនលើស ៤០% |
| 11662 | - - ភេសជ្ជៈធ្វើពីម្នាស់ និងអារាកក៍ ដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ៤០% |