ឈ្មោះ
ការពិពណ៌នា
មតិយោបល់
Validity From
Validity To
Reference
Technical Code
ទីភ្នាក់ងារ
Created Date
Updated Date
Status
Measure Type
Legal/Regulation
Un Code
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11663 - - ស្រាបៀរ និងភេសជ្ជៈស្រដៀងគ្នាដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ៥៧%
11664 - - ស្រាបៀរ និងភេសជ្ជៈស្រដៀងគ្នាដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ៥៧%
11665 - - ផ្សេងទៀត
11666 ទឹកខ្មេះ និងប្រភេទប្រហាក់ប្រហែលគ្នាដែលអាចហូបបាន ដែលបានមកពី អាស៊ីតអាសេទិច ។
11667 - ម្សៅ ម្សៅកិន និង គ្រាប់ឬដុំសាច់ ឬកំទេចកំទីសាច់ ស្បែកអាំងក្រៀម
11668 - - នៃត្រី ដែលមានទម្ងន់សារជាតិប្រូតេអ៊ីនទាបជាង៦០%
11669 - - នៃត្រី ដែលមានទម្ងន់សារជាតិប្រូតេអ៊ីនទម្ងន់ពី៦០% ឬលើសពីនេះ
11670 - - ផ្សេងទៀត
11671 - នៃពោត
11672 - នៃស្រូវសាលី
Next Entries
Old Entries