កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11663 | - - ស្រាបៀរ និងភេសជ្ជៈស្រដៀងគ្នាដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ៥៧% |
11664 | - - ស្រាបៀរ និងភេសជ្ជៈស្រដៀងគ្នាដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ៥៧% |
11665 | - - ផ្សេងទៀត |
11666 | ទឹកខ្មេះ និងប្រភេទប្រហាក់ប្រហែលគ្នាដែលអាចហូបបាន ដែលបានមកពី អាស៊ីតអាសេទិច ។ |
11667 | - ម្សៅ ម្សៅកិន និង គ្រាប់ឬដុំសាច់ ឬកំទេចកំទីសាច់ ស្បែកអាំងក្រៀម |
11668 | - - នៃត្រី ដែលមានទម្ងន់សារជាតិប្រូតេអ៊ីនទាបជាង៦០% |
11669 | - - នៃត្រី ដែលមានទម្ងន់សារជាតិប្រូតេអ៊ីនទម្ងន់ពី៦០% ឬលើសពីនេះ |
11670 | - - ផ្សេងទៀត |
11671 | - នៃពោត |
11672 | - នៃស្រូវសាលី |