ឈ្មោះ តម្រូវការត្រួតពិនិត្យទំនិញដើម្បីប្រកាសពន្ធគយលើការនាំចេញ
ការពិពណ៌នា ប្រសិនបើមានតម្រូវការ ផលិតផលត្រូវប្រកាសពីប្រភពដើម និងត្រូវផ្ទៀងផ្ទាត់ដោយគយ
មតិយោបល់ ដើម្បីកំនត់ចំនាត់ថ្នាក់នៃតម្លៃ ប្រភពដើម និងតម្លៃពន្ធគយនៃការនាំចូល និងនាំចេញនៃផលិតផលដែលមានប្រយោជន៍ពីការផ្តល់ឲ្យតាមប្រភពដើម
Validity From 20/07/2007
Validity To 31/12/9999
Reference ជំពូក 3 មាត្រា 18(ក), 20
Technical Code P9
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ
Created Date 2023-03-08 06:16:59
Updated Date 2023-03-08 06:16:59
Status publish
Measure Type អធិការកិច្ច
Legal/Regulation ច្បាប់ស្តីពីគយ
Un Code 2350-Export measures n.e.s.
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

នីតិវិធី


Procedure Name ការពិពណ៌នា Category View Procedure Detail with Relevant Forms
ការស្នើរសុុំប្រតិវេទន៍គយ ការស្នើរសុុំប្រតិវេទន៍គយ មើល

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11663 - - ស្រាបៀរ និងភេសជ្ជៈស្រដៀងគ្នាដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ៥៧%
11664 - - ស្រាបៀរ និងភេសជ្ជៈស្រដៀងគ្នាដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ៥៧%
11665 - - ផ្សេងទៀត
11666 ទឹកខ្មេះ និងប្រភេទប្រហាក់ប្រហែលគ្នាដែលអាចហូបបាន ដែលបានមកពី អាស៊ីតអាសេទិច ។
11667 - ម្សៅ ម្សៅកិន និង គ្រាប់ឬដុំសាច់ ឬកំទេចកំទីសាច់ ស្បែកអាំងក្រៀម
11668 - - នៃត្រី ដែលមានទម្ងន់សារជាតិប្រូតេអ៊ីនទាបជាង៦០%
11669 - - នៃត្រី ដែលមានទម្ងន់សារជាតិប្រូតេអ៊ីនទម្ងន់ពី៦០% ឬលើសពីនេះ
11670 - - ផ្សេងទៀត
11671 - នៃពោត
11672 - នៃស្រូវសាលី
Next Entries
Old Entries