ឈ្មោះ | តម្រូវការធ្វើតេស្តសម្រាប់ផលិតផលគំរូ |
ការពិពណ៌នា | ផលិតផលគំរូត្រូវតែធ្វើតេស្តនៅមន្ទីរពិសោធន៍សាធារណៈ ឬឯកជន ជាមួយនឹងដំណើរការដែលត្រូវបានទទួលស្គាល់ |
មតិយោបល់ | សុវត្ថិភាពនិងសុខភាពនៃអ្នកប្រើ ។ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 21/06/2000 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | A82 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:07 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:07 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Testing Requirement |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ច្បាប់ស្តីពីការគ្រប់គ្រងគុណភាព សុវត្ថិភាពលើផលិតផល ទំនិញ និងសេវា |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11663 | - - ស្រាបៀរ និងភេសជ្ជៈស្រដៀងគ្នាដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ៥៧% |
11664 | - - ស្រាបៀរ និងភេសជ្ជៈស្រដៀងគ្នាដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ៥៧% |
11665 | - - ផ្សេងទៀត |
11666 | ទឹកខ្មេះ និងប្រភេទប្រហាក់ប្រហែលគ្នាដែលអាចហូបបាន ដែលបានមកពី អាស៊ីតអាសេទិច ។ |
11667 | - ម្សៅ ម្សៅកិន និង គ្រាប់ឬដុំសាច់ ឬកំទេចកំទីសាច់ ស្បែកអាំងក្រៀម |
11668 | - - នៃត្រី ដែលមានទម្ងន់សារជាតិប្រូតេអ៊ីនទាបជាង៦០% |
11669 | - - នៃត្រី ដែលមានទម្ងន់សារជាតិប្រូតេអ៊ីនទម្ងន់ពី៦០% ឬលើសពីនេះ |
11670 | - - ផ្សេងទៀត |
11671 | - នៃពោត |
11672 | - នៃស្រូវសាលី |