ឈ្មោះ | តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
Validity From | 28/12/2000 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B33 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:16:55 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:55 |
Status | publish |
Measure Type | Packaging Requirement |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11332 | - - - ផ្សេងទៀត |
11333 | - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11334 | - - - ផ្សេងទៀត |
11335 | - - -ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11336 | - - - ផ្សេងទៀត |
11337 | - - - ត្រី ហ័សម៉ាឃឺរ៉េល ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11338 | - - - ផ្សេងទៀត ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11339 | - - - ផ្សេងទៀត |
11340 | - -ព្រុយត្រីឆ្លាម ស្រេចបាច់សម្រាប់បរិភោគ : - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11341 | - -ព្រុយត្រីឆ្លាម ស្រេចបាច់សម្រាប់បរិភោគ : - - - ផ្សេងទៀត |