ឈ្មោះ តម្រូវការវេចខ្ចប់សម្រាប់រុក្ខជាតិអោយនៅដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ
ការពិពណ៌នា មធ្យោបាយដឹកជញ្ជូននៃរុក្ខជាតិដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ ត្រូវវេចខ្ចប់ឱ្យបានត្រឹមត្រូវទប់ស្កាត់ការលេចធ្លាយឬកំពប់ ដើម្បីការពារផលិតកម្មកសិកម្មនិងជីវចំរុះ
មតិយោបល់ ដើម្បីបងា្ករសេចក្តីណែនាំនៃការដាច់ដោយឡែកនិងសត្វដ៏គ្រោះថ្នាក់ចូលទៅក្នុងទឹកដីនៃប្រទេសកម្ពុជាការរាលដាលពីតំបន់មួយទៅតំបន់ផ្សេងទៀតនៅក្នុងដែនដីដដែលនោះឬទៅបណ្តាប្រទេសផ្សេងទៀតតាមរយៈមធ្យោបាយណាមួយនៃការដឹកជញ្ជូននៅក្នុងគោលបំណងដើម្បីការពារការផលិតកសិកម្មនិងជីវចំរុះ
Validity From 13/03/2003
Validity To 31/12/9999
Reference មាត្រា៨(៣)
Technical Code A33
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:16:57
Updated Date 2023-03-08 06:16:57
Status publish
Measure Type Packaging Requirement
Legal/Regulation អនុក្រឺត្យលេខ១៥ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យភូតគាមអនាម័យ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10834 ​​- អាវ៉ូកាដូ
10835 ​​- - ត្របែក
10836 ​​- - ស្វាយ
10837 ​​- - មង្ឃុត
10838 ​​- - ស្រស់
10839 ​​- - ក្រៀម
10840 ​​​- ក្រូច​ខ្វិច (including tangerines and satsumas); ក្រូច clementines, ក្រូច wilkings និង​ក្រូចកាត់​​ពូជ​ប្រហាក់ប្រហែល​ផ្សេង​ទៀត​
10841 ​​​- ក្រូច​ថ្លុងសម្បក​លឿង រាប់​បញ្ចូល​ទាំង​ក្រូច​ថ្លុង​សម្បក​ខៀវ
10842 ​​- ក្រូចឆ្មារ Lemons ( Citrus limon, Citrus limonum) និងក្រូចឆ្មារ Limes (Citrus aurantifolia, Citrus latifolia)
10843 ​​- ផ្សេងទៀត
Next Entries
Old Entries