ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ |
ការពិពណ៌នា | អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
Validity From | 23/06/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Status | publish |
Measure Type | Labeling Requirement |
Legal/Regulation | Law on Standards of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11341 | - -ព្រុយត្រីឆ្លាម ស្រេចបាច់សម្រាប់បរិភោគ : - - - ផ្សេងទៀត |
11342 | - -សាច់ក្រកធ្វើពីត្រី : - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11343 | - -សាច់ក្រកធ្វើពីត្រី : - - - ផ្សេងទៀត |
11344 | - - ផ្សេងទៀត: - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11345 | - - ផ្សេងទៀត: - - -ត្រីបង្កកដែលគេកិន ស្ងោរ ឬចំហុយរួច |
11346 | - - ផ្សេងទៀត: - - - ផ្សេងទៀត |
11347 | - -ពងត្រីប្រឡាក់ |
11348 | - -ផលិតផលជំនួសឲ្យពងត្រី |
11349 | - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11350 | - - ផ្សេងទៀត |