ឈ្មោះ | តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2000 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | B33 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:55 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:55 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Packaging Requirement |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11352 | - - - ផ្សេងទៀត |
11353 | - - -ទឹកបង្គាខាប់ |
11354 | - - - ផ្សេងទៀត |
11355 | - បង្កង |
11356 | -សត្តវន្តសត្វផ្សេងទៀត |
11357 | - -ខ្យងស្មិត |
11358 | - -គ្រំ |
11359 | - -គ្រំជំពុះទា |
11360 | - -ត្រីមឹក និងមឹកបំពង់ |
11361 | - -ត្រីមឹកធំៗ |