| ឈ្មោះ | តម្រូវការតាមដានជាចាំបាច់សម្រាប់ម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ | 
| ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 | 
| មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ | 
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2000 | 
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 | 
| ឯកសារយោង | |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | B859 | 
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម | 
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:55 | 
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:55 | 
| ស្ថានភាព | publish | 
| ប្រភេទនៃវិធានការ | តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់ | 
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ | 
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition | 
 
    ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា | 
|---|---|
| 11362 | - -លៀសសមុទ្រ ងាវ | 
| 11363 | - - ខ្យងអាបាលូន | 
| 11364 | - -ខ្យងសោក ក្រៅពីខ្យងសមុទ្រ | 
| 11365 | - - ផ្សេងទៀត | 
| 11366 | - -ឈ្លើងសមុទ្រ | 
| 11367 | - -ប្រម៉ាសមុទ្រ | 
| 11368 | - -ពពុះទឹក | 
| 11369 | - - ផ្សេងទៀត | 
| 11438 | - - ដែលមានស៊ុត | 
| 11439 | - - - នំបញ្ចុក |