ឈ្មោះ តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000
មតិយោបល់ សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
Validity From 28/12/2000
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B31
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:16:55
Updated Date 2023-03-08 06:16:55
Status publish
Measure Type Labeling Requirement
Legal/Regulation ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11450 - ម្សៅអាហារមានម្សៅសាច់-បន្លែ...
11451 ដំឡូងឈើ និងប្រភេទដំឡូងឈើដែលផ្សំឡើងដោយមើម ឬមានលក្ខណៈ ប្រហាក់ប្រហែល ។
11452 - -មានកាកាវ
11453 - - ផ្សេងទៀត
11454 - -អាហារកែច្នៃដែលបានពីបន្ទះម្សៅអាហារធញ្ញជាតិដែលនៅមិនទាន់លីង
11455 - - ផ្សេងទៀត
11456 - ស្រូវសាលីប៊ុលហ្គ័រ
11457 - - អាហារកែច្នៃពីអង្ករ រួមទាំងបាយ
11458 - - ផ្សេងទៀត
11459 - នំប៉័ងក្រិសប៍
Next Entries
Old Entries