| ឈ្មោះ | តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
| ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 |
| មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2000 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | B31 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:55 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:55 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | Labeling Requirement |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ |
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 11450 | - ម្សៅអាហារមានម្សៅសាច់-បន្លែ... |
| 11451 | ដំឡូងឈើ និងប្រភេទដំឡូងឈើដែលផ្សំឡើងដោយមើម ឬមានលក្ខណៈ ប្រហាក់ប្រហែល ។ |
| 11452 | - -មានកាកាវ |
| 11453 | - - ផ្សេងទៀត |
| 11454 | - -អាហារកែច្នៃដែលបានពីបន្ទះម្សៅអាហារធញ្ញជាតិដែលនៅមិនទាន់លីង |
| 11455 | - - ផ្សេងទៀត |
| 11456 | - ស្រូវសាលីប៊ុលហ្គ័រ |
| 11457 | - - អាហារកែច្នៃពីអង្ករ រួមទាំងបាយ |
| 11458 | - - ផ្សេងទៀត |
| 11459 | - នំប៉័ងក្រិសប៍ |