ឈ្មោះ | តម្រូវការវេចខ្ចប់សម្រាប់រុក្ខជាតិអោយនៅដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ |
ការពិពណ៌នា | មធ្យោបាយដឹកជញ្ជូននៃរុក្ខជាតិដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ ត្រូវវេចខ្ចប់ឱ្យបានត្រឹមត្រូវទប់ស្កាត់ការលេចធ្លាយឬកំពប់ ដើម្បីការពារផលិតកម្មកសិកម្មនិងជីវចំរុះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីបងា្ករសេចក្តីណែនាំនៃការដាច់ដោយឡែកនិងសត្វដ៏គ្រោះថ្នាក់ចូលទៅក្នុងទឹកដីនៃប្រទេសកម្ពុជាការរាលដាលពីតំបន់មួយទៅតំបន់ផ្សេងទៀតនៅក្នុងដែនដីដដែលនោះឬទៅបណ្តាប្រទេសផ្សេងទៀតតាមរយៈមធ្យោបាយណាមួយនៃការដឹកជញ្ជូននៅក្នុងគោលបំណងដើម្បីការពារការផលិតកសិកម្មនិងជីវចំរុះ |
Validity From | 13/03/2003 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា៨(៣) |
Technical Code | A33 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:16:57 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:57 |
Status | publish |
Measure Type | Packaging Requirement |
Legal/Regulation | អនុក្រឺត្យលេខ១៥ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យភូតគាមអនាម័យ |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10884 | - ផ្លែប៉ោម |
10885 | - - មៀន |
10886 | - - អំពិល |
10887 | - - ផ្សេងទៀត |
10888 | - - ដែលមានទម្ងន់ភាគច្រើនជាគ្រាប់ស្វាយចន្ទី ឬគ្រាប់ផ្លែប្រេស៊ីល |
10889 | - - ដែលមានទម្ងន់ភាគច្រើនជាគ្រាប់ផ្លែឈើ ផ្សេងៗ |
10890 | - - ដែលក្នុងនោះផ្លែល្មើមានទម្ងន់ច្រើនជាងគេ |
10891 | - - ដែលក្នុងនោះផ្លែអាវ៉ូកាដូ ឬក្រូចពោធិសាត់ ឬក្រូចខ្វិច (រាប់បញ្ចូលទាំងក្រូច tangerines និង satsumas) មានទម្ងន់ច្រើនជាងគេ |
10892 | - - ផ្សេងទៀត |
10893 | សម្បកផ្លែឈើពពួកក្រូចជូរ ឬផ្លែម៉ីឡុង (រួមទាំងឥឡឹក) ស្រស់ កក ស្ងួត ឬរក្សាទុកបណ្តោះអាសន្ន ក្នុងទឹកអំបិល ទឹកស្ពាន់ធ័រ ឬក្នុងសូលុយស្យុងបង្ការផ្អូមផ្សេងទៀត |