ឈ្មោះ តម្រូវការវេចខ្ចប់សម្រាប់រុក្ខជាតិអោយនៅដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ
ការពិពណ៌នា មធ្យោបាយដឹកជញ្ជូននៃរុក្ខជាតិដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ ត្រូវវេចខ្ចប់ឱ្យបានត្រឹមត្រូវទប់ស្កាត់ការលេចធ្លាយឬកំពប់ ដើម្បីការពារផលិតកម្មកសិកម្មនិងជីវចំរុះ
មតិយោបល់ ដើម្បីបងា្ករសេចក្តីណែនាំនៃការដាច់ដោយឡែកនិងសត្វដ៏គ្រោះថ្នាក់ចូលទៅក្នុងទឹកដីនៃប្រទេសកម្ពុជាការរាលដាលពីតំបន់មួយទៅតំបន់ផ្សេងទៀតនៅក្នុងដែនដីដដែលនោះឬទៅបណ្តាប្រទេសផ្សេងទៀតតាមរយៈមធ្យោបាយណាមួយនៃការដឹកជញ្ជូននៅក្នុងគោលបំណងដើម្បីការពារការផលិតកសិកម្មនិងជីវចំរុះ
Validity From 13/03/2003
Validity To 31/12/9999
Reference មាត្រា៨(៣)
Technical Code A33
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:16:57
Updated Date 2023-03-08 06:16:57
Status publish
Measure Type Packaging Requirement
Legal/Regulation អនុក្រឺត្យលេខ១៥ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យភូតគាមអនាម័យ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10884 ​​- ផ្លែប៉ោម
10885 ​​- ​​- មៀន
10886 ​​- ​​- អំពិល
10887 ​​- ​​- ផ្សេងទៀត
10888 ​​​- ​​- ដែល​មាន​​ទម្ងន់​ភាគ​ច្រើន​ជា​​គ្រាប់​ស្វាយ​ចន្ទី ឬ​គ្រាប់​ផ្លែប្រេស៊ីល
10889 ​​​- ​​- ដែល​មាន​​ទម្ងន់​​ភាគ​ច្រើន​ជា​គ្រាប់ផ្លែឈើ ​ផ្សេងៗ
10890 ​​- ​​- ដែល​ក្នុង​នោះ​ផ្លែ​ល្មើ​មាន​ទម្ងន់​ច្រើន​ជាង​គេ
10891 ​​- ​​- ដែល​ក្នុង​នោះ​ផ្លែ​អាវ៉ូកាដូ ឬ​ក្រូចពោធិសាត់ ឬ​ក្រូច​ខ្វិច (រាប់​បញ្ចូល​ទាំង​ក្រូច​ tangerines និង​ satsumas​) មាន​ទម្ងន់​ច្រើន​ជាង​គេ
10892 ​​- ​​- ផ្សេងទៀត
10893 សម្បក​ផ្លែឈើ​ពពួក​ក្រូច​ជូរ ឬ​ផ្លែ​ម៉ី​ឡុង (រួមទាំង​ឥ​ឡឹ​ក) ស្រស់ កក ស្ងួត ឬ​រក្សាទុក​បណ្តោះអាសន្ន ក្នុង​ទឹកអំបិល ទឹក​ស្ពាន់ធ័រ ឬ​ក្នុង​សូលុយស្យុង​បង្ការ​ផ្អូម​ផ្សេងទៀត
Next Entries
Old Entries